Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam384
Toplam Ziyaret1681469

AK Parti Seyhan İlçeden Sahur Programı

Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede binlerce kişiyi bir araya getiren AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı yoğun katılımla ilçe binası önünde sahur programı düzenledi

Sahur programına Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Fikret Yeni, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle başkanları, mahalle yöneticileri ve çok sayıda misafir katıldı.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, "Ramazan ayı, her yönüyle birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının ortaya çıktığı ve daha da güçlenerek pekiştiği bir aydır. İnsanlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarının daha da güçlendiği böylesine kutsal bir ayda arkadaşlarımızla birlikte ibadet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programlarında olduğu gibi sahur programında da bizleri yalnız bırakmayan siz değerli vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve İl Başkanı Fikret Yeni'de sahur programında selamlama konuşması yaparak katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

327 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704