Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1027
Toplam Ziyaret1687536

Adana’dan Bahçeli’ye destek

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana teşkilatları olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin arkasında olduklarını bir kez daha ilan etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkez Teşkilatı’nın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

MHP SARSILACAK BİR KURUM DEĞİLDİR

Daha önce geçtiğimiz Aralık ayının başlarında “Bahçeli’nin yanındayız” mesajı veren MHP Adana Teşkilatları, “Duruşunu” sürdürüyor. İl Başkanı Yusuf Baş, bir kez daha aynı mesajı ilan etti.

Baş, açıklamasında şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaşadığımız süreç, gülüp oynayacağımız bir durum değildir ama ‘Öldük, bittik’ türünden de değildir. 5 bin Şehidine rağmen dimdik ayakta durmasını bilen bu Teşkilat, günlük tartışmalarla sarsılacak bir kurum hiç değildir. Adana teşkilatları olarak, buna yürekten inanıyoruz.”

ZOR ER KİŞİNİN, KOLAY HER KİŞİNİN HARCI

Baş, şöyle devam etti:

“Yapıcı, olumlu eleştirilere açığız ama Aziz Şehitlerimizin, Başbuğ Alparslan Türkeş’in manevi mirasına, ölümsüz Ülkümüze, Lidere ve Teşkilata halel getirecek her türlü söz ve eylemin karşısındayız. Yıkmak kolay, yapmak zordur. Zor er kişinin, kolay her kişinin harcıdır. Adana er kişilerin memleketidir.”

BU DAVA MODA AKIMLARA HEBA EDİLEMEZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Bu dava, moda akımlara heba edilemeyecek kadar kutludur. Akşam doğup sabah kaybolan yıldızlar rehber olamaz. Dini ve milli inanç köklerimizde sevgi, saygı, sadakat esastır; bereket büyüklerle beraberdir. Bu Harekete beşiklik yapan, tarihi sorumlulukları bulunan Adana, bu değerlerden beslenir.” ifadesini kullandı.

TEŞKİLATIN BAŞI, TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN LİDERİ

Baş, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin dışında hiçbir kurum, hiçbir kişi Teşkilatımıza rol biçemez, onun hak ve yetkilerini gasp edemez ve kullanamaz. Teşkilatımızın başı, Türk milliyetçilerinin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir. Bir iki istisna kaideyi bozmaz; Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkez Teşkilatı’nın sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

183 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406