Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam613
Toplam Ziyaret1686046

Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şubesi’nde başkanlığa Mustafa Pekel ve ekibi seçilmişti. Yönetim Kurulu toplanarak görev bölümü yaptı



 Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şubesi’nde yeni dönem başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen seçimlere bin 14 üye katıldı. Yapılan seçimlerin ardından yönetime Mustafa Pekel, Haydar Doğan, Osman Arıcı, Mustafa Yalçın, Ferdi Özer, Hakan Doğan ve Şensu Küçükateş seçildi. 

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulun ardından şube binasında görev devir-teslim töreni yapıldı. Törende konuşan eski Şube Başkanı Selami Tece, orman mühendislerinin birlik-beraberlik içinde karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde orman mühendisliğini geleceğe daha umutla taşıması gerektiğini söyledi. Tece, “Birlik beraberlik içinde bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yeni yönetime de bu konuda güveniyorum” dedi.

Şube başkanlığına seçilen Mustafa Pekel ise seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, orman mühendislerinin sorunlarının katlanarak büyüdüğünü belirtti. Sorunların çözümü için meslekte birlik beraberliğin en üst seviyede olması gerektiğini ifade eden Pekel, yeni yönetimin önceliğinin serbest çalışanlar ve genç meslektaşlarının istihdamının sağlanmasına dönük çalışma olacağını, üretecekleri yeni projeler ile bu istihdama katkıda bulunacaklarını belirtti.

Devir-teslim töreninin ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında görev bölümü şöyle oldu:
Şube Başkanı; Mustafa Pekel, 2. Başkan; Haydar Doğan, Sayman; Osman Arıcı, Yazman; Mustafa Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ferdi Özer, Hakan Doğan ve Şensu Küçükateş



376 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231