Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam389
Toplam Ziyaret1685822

Gazeteci Vahit Şahin tarafından hazırlanan “Doğa Gezginleri “ Programı Akdeniz Türk Televizyonları ekranından gösterilmeye başlandı

Kameramanlığını Ferhat Ösme’nin yaptığı Doğa Gezginleri Programı Ekibi, ilk olarak kısa adı PRODOSS olan Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü’nün Karaisalı’ya düzenlediği doğa gezisine birlikte katıldı. Karaisalı’nın Bolacalı- Çakıt Çayı parkurunda ilçenin eşsiz güzelliklerini tanıtırken, kulüp liderleri ve geziye katılanlar ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile de röportajlar yer alıyor.

Doğa Gezginleri programı yapımcısı Vahit Şahin, programla ilgili olarak, “Dünyevi sorumluluklarımız arasında doğa ve mevcudat ile kucaklaşabilmek de vardır. Taş, toprak, hayvan ve bitkileri korumak ve bunların zarar görmemesi için çabalamak insani vasıflarımız arasındadır. Doğa Gezginleri Programı olarak bu dünyevi sorumluluklarımıza sahip çıkacağız. Doğanın karşıtı değil, doğaseverlerin yanında olacağız” dedi.

Her hafta bir başka doğa ve doğa sporları kulüp ve grupları ile program, Akdeniz Türk Televizyonlarında yayınlanacak.
  Doğa Gezginleri bugün de Karaisalı'nın ilçe sınırları içinde bulunan Akışlı mevkiinden 9 km orman içi doğa yürüyüş  yaparak Çorlu KÖyünden 9 Oluk'a kadar yürüyecek.



445 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231