Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam784
Toplam Ziyaret1681869

Doğu Akdeniz Orman Mühendisleri Odası kongreye gidiyor Mustafa Pekel’in başkanlığındaki Meslekte Birlik Grubu’nun seçilmesine kesin gözüyle bakıldığı kongrede Adana, Mersin, Kayseri, Kahramanmaraş illerinden toplam 1567 orman mühendisi oy kullanacak




 Doğu Akdeniz Orman Mühendisleri Odası Kongreye gidiyor. Karaisalı Orman İşletmesi eski Müdürü Mustafa Pekel’in başkanlığındaki Meslekte Birlik Grubu’nun seçilmesine kesin gözüyle bakıldığı kongrede Adana, Mersin, Kayseri, Kahramanmaraş illerinden toplam 1567 orman mühendisi oy kullanacak.

6 Şubat 2016 Cumartesi günü (yarın) saat 10.00’da SODES Gençlik Merkezinde yapılacak kongrenin ilk gününde olağanüstü kurul ve divan toplantısı yapılacak ve Pazar günü ise gerçekleştirilecek seçimlerle devam edecek.
Meslekte Birlik Grubunun adayı Mustafa Pekel, orman mühendislerine dağıttığı broşürde, istihdam vaadiyle istismar edilen genç orman mühendislerine seslenerek, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın, Orman Genel Müdürlüğü’nün görevi, ormanların korunmasını, geliştirilmesini ve devamlılığını sağlamaktır. Yapılacak ormancılık faaliyetlerinin tamamını standartlara uygun, şeffaf yapmak ve yaptırmak zorundadır.
Odamızın öncülüğünde çıkarılan 5531 sayılı meslek kanunumuz tüm ormancılık hizmetlerine dönük çalışma alanlarında orman mühendislerini, orman endüstri mühendislerini ve ağaç işleri endüstri mühendislerini ve onların kuracağı büro ve şirketleri görevlendirmiştir.
Orman idaresini yönetenlerin 5531 yetki kanununun 4. Madde kapsamında ormancılık hizmetlerini standartlara uygun, şeffaf ve ihale sistemine uygun yaptırması halinde, en az 6-7 bin meslektaşımız meslek etiğine ve yasaların getirdiği mühendislik asgari ücretine uygun olarak sürdürebilir şekilde hizmet üreteceklerdir, böylece geleceğe daha güvenle bakacaklardır. Ayrıca bu yasal zorunluluktur” dedi.
Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Mustafa Pekel’in listesinde Ali Mükremin Kara, Adnan İzgi, Atıf Çetin, Mustafa Yalçın ve Osman Arıcı’nın olacağı belirtiliyor.

FOTOĞRAF:
Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Mustafa Pekel’in listesinde Ali Mükremin Kara, Adnan İzgi, Atıf Çetin, Mustafa Yalçın ve Osman Arıcı’nın olacağı belirtiliyor.



516 kez okundu

Yorumlar

Başarılar     05/02/2016 09:05

Dik dürüst ve doğru duruşuyla kişiliğiyle kendisini örnek aldığımız Mustafa PEKEL Abimize başarılar dilerim Allah yar ve yardınız olsun.
Misafir - Recep AK

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398