Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam425
Toplam Ziyaret1668811

Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Koza TV’de yayınlanan ‘Derin Manşet’ programının konuğu oldu

 

  

  Gazeteci Murat Yonat’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Derin Manşet’ programının canlı yayın konuğu olan Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçeYe yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi.

  Sunucu Murat Yonca’ya ilçemize özgü murt çayı ikram eden Başkanımız Saadettin Aslan,”Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelere elinden gelen tüm katkıyı ve desteği sağlayarak, ilçelerin gelişmesi ve güzelleşmesi ile ilgili tüm desteği verdi ve destek vermeye de devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ilçemize ve bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizin toplam köy yolları 6 yüz kilometre. Bizim 59 tane taşra mahallemiz ve 3 tane merkez mahallemiz var. 2014 yılı içerisinde 40 km’lik yol asfaltlandı. 2019 yılına kadar ilçemizde yol ve su sıkıntısı olan köyümüz kalmayacak. İlçemizde bulunan Varda(Alman) Köprüsü, Yerköprü Kapıkaya Kanyonu gibi turizm yerlerine ve ilçe merkezine köy ürünlerini ve ilçemize özgü ürünleri tanıtmak için büfeler yapacağız. Adana Büyükşehir Belediyesi ile ortak projemiz olan ‘Karaisalı Kırsalında Kadına Pozitif Ayrımcılık Projesi’ ile verimli işbirliği neticesinde üreticilerin kalkınması ve daha yeşil bir Karaisalı için çalışmalar yapıyoruz. İmkanlar ölçüsünde kırsal kalkınmaya yönelik fidan dağıtımına devam edeceğiz. Gelecek dönemde Karaisalı’da kış turizminin geliştirilmesi için proje çalışmalarımız var. Herkesi Karaisalı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

   Aslan, başta programın sunucusu Murat Yonca olmak üzere Koza TV ekibine bu program sayesinde Karaisalı’nın tanıtımına destek verdikleri için teşekkür etti.



431 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339