Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam504
Toplam Ziyaret1692713

Kaymakam Tunç, “Kurumlarda “ Bu gün git, yarın gel” zihniyetiyle hareket edilmeyecek, vatandaşların işlerinin hızlı bir şekilde yasal süre ve mevzuatlara uygun olarak yapılması için gerekli hassasiyet gösterilecektir” dedi

 

      

İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40’ıncı maddesi gereğince Kaymakamlık Makamında, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri’ nin katılımı ile İlçe Kaymakamı Mehmet TUNÇ başkanlığında yapıldı.

Kaymakam Mehmet TUNÇ yapılan toplantıda kurum amirlerine özetle; ‘‘Kamu kurumları olarak vatandaş memnuniyeti ve insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesine, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin ve hizmet etkinliğinin artırılmasına, kamu hizmetlerinin doğru, kaliteli ve hızlı bir şekilde yapılmasına azami özen ve hassasiyet göstereceğiz. Kamu çalışanları klasik memur zihniyetinden sıyrılıp vatandaş memnuniyetini göz önünde bulundurarak hizmetini gördüğü vatandaşlara karşı soğuk tavır ve davranışlarda bulunmayacaklardır. Kurumlarda “ Bu gün git, yarın gel” zihniyetiyle hareket edilmeyecek, vatandaşların işlerinin hızlı bir şekilde yasal süre ve mevzuatlara uygun olarak yapılması için gerekli hassasiyet gösterilecektir” dedi.

Toplantı alınan kararlar tutanak altına alınarak toplantıya son verildi.

Kaymakam Mehmet TUNÇ’un başkanlığı ile yapılan İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısına, İlçe Yazı İşleri Müdürü Orhan BAKIR, Nüfus Müdürü Güldane UĞURLUAY, Milli Eğitim Müdür V. Muhammet KARACAOĞLU, Malmüdürü Ali KAYDAK, İlçe Müftüsü Kamil OKTAY, Tapu Müdürü Mehmet KARAKÖSE, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet ALVUR, Orman İşletme Müdürü Cüneyt ŞENER, Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Seda ŞAHİN, Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir YEŞİLKUŞ, SYDV Müdürü Suna EREN, Devlet Hastanesi Başhekimi Halil İbrahim BİLGİÇ  katıldı.

 



466 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217