Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam459
Toplam Ziyaret1692668

Küçük esnafı bitirme projesi

 

 Turgut Özal Bulvarı üzerinde faaliyete giren BİM Karaisalı Şubesi’nin açılış kurdelesini Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan kesti. Açılışa katılan Karaisalı halkı güne özel indirimli ürünlere yoğun ilgi gösterdi. 

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan,” Karaisalı’mıza ve mağaza çalışanlarına hayırlı olsun. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ve ekonomiye sağlayacakları katkı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin” dedi. Açılışa özel indirimler nedeni ile alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar ile de sık sık sohbet eden Belediye Başkanı Saadettin Aslan, alışveriş merkezini gezerek, kendisi de alışveriş yaptı. 

  Açılış törenine, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, BİM Adana Bölge Müdürü Ünal Bilici, BİM Hatay Bölge Müdürü Yamaç Korkmaz, Mağaza Geliştirme Müdürü Mehmet Asım Arslan, Pazarlama Müdürü Ergün Arslan, Mali İşler Müdürü Banu Başaran ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.



633 kez okundu

Yorumlar

...     19/01/2016 19:19

Küçük esnaf yıllardır kazıkladığı milleti düşünmüyorsa milllet de başının çaresine bakar.Bunlardan bir tane daha açılsın hemen.
Misafir - Estara BİM

AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217