Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam473
Toplam Ziyaret1692682

“Acıları, anıları, mutluluk ve sevinçleriyle; birlik, beraberlik ve huzur içinde bir yılı daha geride bırakırken, daha aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umuduyla 2016 yılını karşılıyoruz.”

 Kaymakam Tunç,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir yıla daha girdiğimiz şu günler yaşamanın güzelliğini hissetmek kadar, gerek birey olarak, gerek devlet olarak geçen yılı değerlendirmek, eksiklerimizi görmek, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı tespit etmek, geleceğimizi planlamak açısından önemlidir. Geçmişin değerlendirmesini yaparak, yeni atılımlar ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaşmak için elbette yalnız ümit etmekle yetinmeyip, daha çok çalışmamız gerekiyor. Devlet ve Millet olarak hedeflediğimiz kalkınmış, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, küçük büyük hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, birlik, beraberlik, sevgi-saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Kaymakamlık olarak kamu hizmetlerinin halkımıza en iyi ve en verimli biçimde ulaştırılması için bugüne kadar sürdürülen çalışmalar, bundan sonra da azim ve şevkle devam edecektir. Bu duygularla, 2016 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, Karaisalılı vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”



352 kez okundu

Yorumlar

     04/01/2016 10:56

asil azmaz bal kokmaz derler.kaymakam beyimizin de asilliği yüzüne ve duruşuna yansımış.böyle bir kaymakama sahip olduğumuz için ne kadar da şanslıyız.Bu ilçede asil yöneticiye ne kadar da hasret kalmışız.
Misafir - gerçekçi-tarafsız

AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217