Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam207
Toplam Ziyaret1681292

TELLİDERE YOLU ASFALTLANDI AMA!...


Defalarca yazıldı çizildi ama elde var kocaman bir sıfır. 
Aylarca süren inşaat hali bitti sonunda, pırıl pırıl bir de asfalt döküldü, yol çizgileri dahi çizildi. gelin görün ki ne kaldırımda yürüyebiliyorsunuz. ne de aracınızla o güzelim asfaltın üzerinde ilerleyebiliyorsunuz. 
Kanal köprüden girin Tellidere yoluna. Mavi Bulvara ulaşıncaya değin sinir hastası olursunuz. 
Sadece araç ile değil, yürüyerek de deneyebilirsiniz, girin Kanal köprüden, Mavi Bulvara kadar kaldırımda yürüyerek ilerleme şansınız yine sıfır. 
Esnafın kaldırımları kullanma işgüzarlığı maalesef yayaların yürüyeceği kaldırım bırakmıyor. tamirciler kaldırımlarda araç tamir ediyorlar, inşaat malzemesi satan ve diğer esnaflar mallarını kaldırımlarda sergiliyorlar. 
Öyle ki, kaldırımda yürürken size araba çarpabilir mesela, ya da siz satışa sunulmuş bir odun sobasına çarpabilirsiniz. 
Sağlı sollu park eden araçlardan dolayı araç trafiği zaten üst düzeyde sorun. 
Neden Adana Trafik Şube Müdürlüğü Tellidere yolu ile ilgili çalışma yapmıyor? 
Sanırım 3 gün ilgilenip cezai işlem uygulansa 4. 
gün Tellidere yolu huzura kavuşur. 
Neden Adana Biiyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri kaldırımları vatandaşın hizmetine sunmuyor? 
Saaû İnanın Adana Toptancılar Sitesinde Tellidere yolu kadar dükkanların dışında sergilenen mal bulamazsınız. 
Toplu taşıma araçlarının yoğun şekilde kullandığı Tellidere yolu. sadece akşam saatleri değil günün her saati keşmekeşlik içinde. Adana Emniyet Müdürümüz Sn. Cengiz Zeybek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Sözlii'nün ilgileneceklerini umuyorum. 
Karaisalı'nın bir köyü havasından çıkartılıp, Adana'ya yakışır bir Tellidere için çalışmalarını yakından takip ettiğim Pınar Mahallesi Muhtarı Sn. Saniye Çelik"in çabalarına ayrıca teşekkür ediyorum. 
Sadece asfalt dökmek yerine, insanların yürüyebileceği ve aracıyla ilerleyebileceği bir Tellidere yolu için. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin en azından Tellidere yolunu kullanıp, durumu yerinde tespit etmeleri dahi yetecektir. 
Mavi Bulvara çıkınca şehre geldik düşüncesini silip, yasalar çerçevesinde hem esnafımızı, hem anlamsızca trafiği mahveden sürücülerimizi uyaralım. 
Vatandaşa Tellidere yolunda soluk alma hakkını verelim. 
Tellidere yolunun bu durumunu Adana Basını değişik zamanlarda defalarca yazıp çizdiği halde hiçbir şey değişmedi, bu sefer değişmesi umuduyla, kolay gelsin. 
(Ekspres Gazetesinden alıntı)


489 kez okundu

Yorumlar

     25/12/2015 09:11

EEEEEEEEEEEEEE BOŞUNA MI SÖYLENDİ.ADANA BİR ŞEY DEĞİŞECEK HERŞEY DEĞİŞECEK DİYE.TELLLİDERE BUNU ÇOKTAN HAK ETTİ.MERAK ETME BİŞE OLMAZ.
Misafir - merkez ilçeden.

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398