Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam5
Toplam Ziyaret1684102

- Tem Otoyolu Karaisalı Çıkışı Halka Eziyet Ediyor . Çelikcan: "Çözeceğiz" diyor ama...

 

TEM otoyolu Karaisalı kavşağının kapatılması ile ilgili ulaşım sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı'ya Yüeğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından iletildi. Çelikcan, “Bu sorunu çözeceğiz” dedi.

  TEM Otoyolu şehir içi ücretsiz geçişine açıldığında giriş-çıkış gişeleri kaldırılmıştı. Diğer gişe yerlerine yonca yaprağı şeklinde köprülü kavşaklar yapılırken burası ihmal edilmişti. Şehrin Batı girişi, aynı zamanda Karaisalı Kavşağı hizmeti veren bu noktada, bütün sürücüler gişelerin eski yerlerine kadar gidiş-geliş 8 km fazladan yol katetmeye devam ediyor.
  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Karayolları Bölge Müdürü iken imzalanan bir protokolle, Aytaç Durak zamanında otoban çıkış ve giriş bağlantı yolları geçici olarak yapılmıştı. Ancak bu düzenleme daha sonra  Büyükşehir vekil başkan zamanında kapatıldı. Karayolları da projeye göre köprülü kavşak inşaatını başlatamadığı gibi, geçici giriş çıkışları da açmadı.

  MAHMUT ÇELİKCAN: "ÇÖZECEĞIZ" 

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şehrin sorunlarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı'ya  yaptığı ziyarette iletti. Sorunların çözümü için yapılan uzun görüşmelerde kavşaklar da gündeme geldi. Çelikcan, TEM Otoyolu Çukurova Üniversitesi Kavşağı ile Karaisalı Kavşağına yonca yaprağı şeklinde kavşaklar Karayolları tarafından yapılana kadar eski giriş çıkışların açılması konusunda Bakanın devreye gireceğini de açıkladı.



347 kez okundu

Yorumlar

     23/12/2015 08:28

onlar konuşur yaparsa gene ak parti yapar.....
Misafir - cuma

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351