Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam298
Toplam Ziyaret1681383

Kızıldağ Yaylası Aleyli Mahallesi’nde oturan Abdurrahman Kuşdemir’in (57) 2 katlı evi yandı. Karaisalı Belediye Başkan Vekili Cumali Işıl, evi yanan vatandaşa geçmiş olsun ziyetinde bulunarak “Belediye olarak yanınızdayız, ne gerekiyorsa yapılacaktır




 Kızıldağ Yaylası Aleyli Mahallesi’nde oturan Abdurrahman Kuşdemir’in (57) 2 katlı evi yandı. Karaisalı Belediye Başkan Vekili Cumali Işıl, elektrik kontağından dolayı evi yanan vatandaşa geçmiş olsun ziyetinde bulunarak “Belediye olarak yanınızdayız, ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

  Önceki gün yayladan taşınan Abdurrahman Kuşdemir’e daha Adana’ya varmadan “Evin yanıyor” diye telefon geldi. Kuşdemir, önce olaya inanmak istemediğini belirterek, “Daha sonra apar-topar geri döndüğümüzde iki katlı evimiznin yandığını gördük. 6 kişinin yaşadığı evimizin içindeki tüm eşyalarımız yanmıştı. Adana Büyükşehir Belediyesi yol arazözü  ilk müdaheleyi yaptı. Daha sonra itfaiye aracı ile yangın söndürüldü ama tüm eşyalarımız kullanılamaz hale geldi” dedi.

  Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Cumali Işıl, çatı malzemesi çinko olmak üzere her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, ayrıca diğer kamu kurumları ve hayırsever vatandaşların da yardım edeceklerine inandığını söyledi.



1009 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398