Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam314
Toplam Ziyaret1685069

Sitemizin gündeme getirdiği yerel ve ulusal basınla paylaştığı “Karaisalı sahipsiz kaldı” başlıklı haberimize sosyal medyada olumlu tepkiler yağdı. İşte verilen o cevaplardan bazıları:

 

Yorumlar

Burak Yaşar Yazacak çok şey var ama... neyse.

10 Aralık, 11:09

Mehmet Değirmen Ceza'mı veriliyor.

Durmus Öğüt 0/059.....oy verdiği parti ne yapıyor karaisalının nerde bir avanta rant var oraya el atacaklarına birazda kara isalı halkının yararına olan işlerlede ilgilenseler.

 · 10 Aralık, 17:27 · Düzenlendi

Burak Yaşar Adana hor görülüyor...

Mersin, Konya, Kayseri, Gaziantep gibi komşu şehirler hızla gelişirken Adana hor görülüyor... O şehirlerde sanayii hızla büyürken bizim hazırki fabrikalarımız, şirketlerimiz birer birer kapanıyor.
Hemen hemen aynı zamanda başlamalarına rağmen tüm ülke genelindeki stadyumlar birer birer tamamlanıp maçlar oynanmaya başlanırken Adana'nın 33 bin kişilik dağ tepesindeki stadı halen bitirilmiyor.
Her şehire hızlı tren müjdelenirken Adana yine sıranın en sonuna konuluyor.
Her şehire havalimanları yapılırken Adana'nın hazırki havalimanı elimizden alınıyor.
Allah aşkına birisi bana şu sorunun cevabını versin:
Başbakan yardımcılığını yıllarca yapmış ve aynı zamanda Adana Milletvekili Ömer Çelik'i Adana sokaklarında caddelerinde kaç defa gördünüz?
Düzelteyim: Hiç gördünüz mü?
Geçenlerde bu konuda twitter üzerinde Selahattin Sekin ile tartıştım. Aynı soruyu sordum.
Birçok proje var. hayata geçirilecek dedi. Çok inandırıcıydı gerçekten...

10 Aralık, 13:22

Orhan Canatar Vahit bey bu konuyu daha evvel gündeme bir kaç defa fotografları ile taşıdım malesef elini masaya vuracak bir ekip kuramadık karaisalılar kendi kendileri ile ugraşmayı bir bıraksalar köşe başlarını tuttugunu sanan bazı hemsehrilerimiz sadece siyasileri alkışlamak için olduklarını bir anlasalar SONUÇ hiç bir yerde YOKUZ yaptırımımız sıfır......

 · 11 Aralık, 17:24

Burhan Coşkun DİLİNE SAĞLIK KARDEŞİM BENDE HEP ONU DÜŞÜNÜRÜM NEDENNN

12 Aralık, 15:02

İlyas Karabulut Karaisalı'lar hep Adana'mızda söz sahibi olmuşlardır olmayada devam edecektir çünkü Adana'nın kurtuluşunda çok emekleri var dedelerimizin yonca yaprağını en iyi bilen sayın Aytaç duraktır geçen ayın sonunda Aytaç beyle sayın kaymakamız ve Karaisalı belediye Başkan'ına konu Hakkı'nda görüşmeler yaptık daha sonra ben Büyükşehir Mejlis üyesi olarak meşliste gündeme getirdim yonca yaprağını ya karayolları veya büyük şehir yapacak kısa Zaman'da beklentimiz öyle ve yapılacak · 22 saat

Ugur Unaldi İlyas bey, ağzınızdan bal damliyor. İnşallah Büyükşehiri, İlçesiyle hep beraber olunup bu kangren olan sorundan kurtuluruz. Bu uğurda uğraş veren tüm hemsehrilerimize şimdiden kucaklar dolusu selamlar. ..

 · 18 saat

İlyas Karabulut Hocam Tşk ederim ama olmayacak bir şey değil bu husussa kamu oyu oluştu ya kara yolları yapacak veya büyük şehir benim iki kurumla ilgim var yapılacak İnş her şey Ada'na için Karaisalı için

18 saat

Vahit Şahin Cek cak dönemi bitti. Bekliyoruz

· 15 saat

Durmus Öğüt Bu kadar basit gürlemeyin yağın on üç yıl gürlediniz bakıyorumda hala yağış yok hep hazırdan geçindiniz

 

Şuayüp Kuşuçar VAHİT ABİ GERÇEKTEN GÜZEL BİR KONUYA TEMAS ETTİNİZ.TAM 7 YIL ÖNCE YAPILMIŞ HİZMETİN ATIL VAZİYETTE BIRAKILMASI. KARARAİSALILARIN BU KONUYA DAHA DUYARLI OLMASI GEREKMEKTEDİR.HATTA EEİKTİDARDA SÖZ SAHİBİ OLANLARI. HAREKETE GEÇIRMELİYİZ.EN KISA ZAMANDA ULAŞIM VEYA SEYAHAT ÖZGÜRLÜMÜZE KAVUŞALIM.
ALLAH A EMANET OLUNUZ.

 · 3 · 10 Aralık, 13:58

Öner Doganay Vahitbey sağol konu gerçekten çok ilginç bunu kapatanların mantığı ne allah aşkına yazıktır günahtır karaisalilar hakarettir 
Neden ?

· 1 · 10 Aralık, 18:03

Fatoş Art Hayırdır

11 Aralık, 09:11

Fatoş Art Karaisalinin yoluna sahip çıkması lazım

· 11 Aralık, 09:11

Fatoş Art Kapattirilmis gibi görünüyor

· 11 Aralık, 09:12

Fatoş Art Karaisalı yoluna sahip çık

 



561 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231