Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam342
Toplam Ziyaret1679461

Karaisalı Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçenin yol sorununu çözmek için el ele çalışıyor. Aslan, “Birinci dönemimizin sonuna kadar dağlar delinecek, yollar genişletilecek, vatandaşlarımızın ulaşımı güvenli şekilde sağlanacak” dedi

 Karaisalı Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi koordineli çalışmasıyla Karaisalı'nın yol sorunu tarihe karışıyor. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Birinci dönemimizin sonuna kadar dağlar delinecek, yollar genişletilecek, vatandaşlarımızın ulaşımı güvenli şekilde sağlanacak” dedi.

   Aslan, Kızıldağ Yaylasının girişi ve Esentepe arası yol bağlantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kızıldağ yaylamız Esentepe, Ciğer Kalesi, Lahanalık, Gökülü Yurdu- Pozantı arası devam eden çevre yolu açma ve genişletme çalışmalarını inceledim. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Tümenli Mahallesi Kahyalar mevkiinde yapımına devam edilen yol çalışmalarını yerinde gördü. Aslan, Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu ile birlikte Tümenli Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini de dinleyerek, “Gerekeni en güzel şekilde yapmak için çalışmalara özveri ile gece,gündüz demeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Tümenli mahallemizden başlayan yama çalışmasına ek olarak Çatalan-Sarı Mehmetli asfaltlama çalışması ve Kuzgun Mahallesi asfaltlama çalışması devam etmekte olup, yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca İlçemiz Hacıkırı Mahallesi ve Tarsus’a bağlı Kuşçular Mahalle arası 6 km yol genişletme ve şarampol çalışması Belediyemizce yapılmakta olup yakın zamanda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle asfaltlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Yine ilçemiz Farsak Mahallesi’nde araçların geçişinde zorlandığı noktalara istinat duvarı örülerek yolları genişletilmektedir. Çalışmalarımız ilçe merkezinde de devam etmekte olup Karapınar Mahallesi’nde 3 ayrı noktada yol genişletme ve istinat duvarı örme çalışması yapılmaktadır. Ayrıca Yeni Mahalle’de istinat duvarı örme çalışması bitmiş olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemizde hizmet veren bazı kurum ve kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda gerekli destekler sağlanmaktadır. Örnek olarak Halk Eğitim Merkezi’ne ihtiyaçları doğrultusunda engelli merdiveni yapılması ve ilçemizde yapılmakta olan Kur’an kursuna istinat duvarı çekilmesi yapmış olduğumuz hizmetlerden bir kısmını kapsamaktadır” diye konuştu. 

  Aslan, Cumhuriyet tarihinde görülmeyen bir şekilde yol çalışmasını gerçekleştirdiklerini ve bu dönemin sonuna kadar hiçbir yol sorununun kalmayacağını sözlerine ekledi.

  Mahalle sakinleri de  Başkan Aslan'a mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 



549 kez okundu

Yorumlar

     17/12/2015 11:02

CUMNHURİYET DÖNEMİ İLE SİZİN DÖNEMİNİZDE YAPILAN YOLLARI VE HİZMETLERİ ORTAYA DÖKERSEK ŞİMDİ GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞERSİNİZ.İLÇEYİ KENDİNİZE ARKANIZDAN GÜLDÜRÜRSÜNÜZ.EN İYİSİ NE YAPACASANIZ YAPIN ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN LAKİN BİR DAHA DA CUMHURİYET DÖNEMİ İLE SİZİN DÖNEMİNİZİ KIYASLAYIPTA GÜLÜNÇ OLMAYIN.
Misafir - ÖZ CUMHURİYET ÇOCUĞU

     17/12/2015 10:49

haklisin kardes o yollar da cumhuriyetin verdigi imkanlar sonucu yapilmaktadir.bu ulke ayakta ise cumhuriyet sayesinde ayakta..bu halk cumhuriyeti olene kadar da yasatacak .
Misafir - merkezden

     16/12/2015 16:59

CUMHURİYET VE CUMHURİYETİ KURAN AZİZ ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE O SICAK KOLTUKTA OTURDUGUNUZU ASLA UNUTMAYIN.
Misafir - CUMHURİYET ÇOCUĞU

cumhuriyet çocuğu     15/12/2015 22:20

ne ye alındın bu tepkiyi veriyorsun başkanın açıklaması cumhuriyete onun kazanımlarına karşı bir açıklama değil ki cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana karaisalımızda en kapsamlı yol çalışması yapılıyor alınganlık göstermenize gerek olacak bir durum yok rahat olun
Misafir - mrt 01

     14/12/2015 11:44

sayın başkan ne olursunuz her şeyi söyleyin ama ne olursunuz şu CUMHURİYET TARİHİNDE GÖRÜLMEYEN BİR ŞEKİLDE YOL ÇALIŞMASI Demeyin lütfen. Bu ilçede herşeye laf söyleyebilirimiz lakin CUMHURİYETE ve onun dönemine laf söyleyemezsniz.
Misafir - CUMHURİYET ÇOCUĞU.

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613