Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam771
Toplam Ziyaret1686204

Kamerun Bangnem Eyaleti Belediye Başkanının oğlu aynı zamanda başkanın danışmanı Yusuf Declan Nzella Karaisalı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Saadettin Aslan ile görüştü



 Kamerun Bangnem Eyaleti Belediye Başkanının oğlu aynı zamanda başkanın danışmanı Yusuf Declan Nzella, Karaisalı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Saadettin Aslan ile görüştü.

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü politik babası gibi gördüğünü ifade eden Yusuf Declan Nzella, diğer kardeşlerinin aksine eğitim görmek ve belediyeciliği öğrenmek için Türkiye’yi ve Adana’yı özel olarak tercih ettiğini dile getirdi. Türkçe’yi öğrenmek amacıyla özel ders alan Nzella, derslerden artan zamanlarda ilçe belediye başkanlarını ve ilçeleri ziyaret ederek, kendi ülkesinde neler yapabileceğini araştırmasını yaptığını ve ülkesinin her alanda kalkınmasını sağlamak istediğini belirtti.

 Ülkesinin milli çıkarlarını korumaya çalışan Yusuf Declan Nzella, Fransızlar tarafından isyancı olarak nitelendirildiğini söyleyerek, bu konuda güvenebileceği ülke Türkiye olduğunu kaydetti.     Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın tarihi, coğrafi ve yönetim alandaki tecrübelerinden faydalandığını aktardı.

Yusuf Declan Nzella, daha sonra Belediye Halkla İlişkiler ve Büyükşehir personelleri ile ilçedeki Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Yer Köprü ve Karapınar Parkı’nı gezdi.



402 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231