Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret1684190

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, engelliler ile birlikte Kırıkhan halk oyunu oynadı




 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Karaisalı’da kutlandı. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, engelliler ile birlikte Kırıkhan halk oyunu oynadı.

  Karaisalı Belediyesi Düğün Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Özel Karaca Özel Eğitim Merkezi’nin kurucusu Gülsün Tekalp, okulun fiziki şartlarının iyileştirmesinde büyük katkılar sağlayan ve okulun bahçesini kilit parke taşlarıyla döşeten ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Belediye personeline teşekkür etti.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da konuşmasında, özel çocukların eğitilmesinin çok daha zor olduğunu belirterek, “Sizler normal bir insanın gösterdiği çabaların 2 katını gösteriyorsunuz.Çocuklarımızın farkındalıklarını göstererek onları gelecek günlere taşıyorsunuz. Bu hizmetin  hem bu Dünyada hem öteki alemde Cenab-ı Allah indinde çok büyük sevabı var” dedi.

  Başkanın konuşmasından sonra okul kurcusu Gülsüm Tekalp başkana bir buket çiçek verdi.

  Karaisalı Murtçular Derneği Başkanı Ziya Toprak da okulun fayans işlerinin yapılması için bin lira bağışta bulundu.

  Daha sonra öğrenciler tarafından sırayla Nemrut Kızı Ekibi,Nasrettin Hoca,Keloğlan, palyaçolar, Hababam Sınıfı,Türkiyem oyunu oynadılar. Sahnede Kırıkhan oyununa Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da eşlik etti.

  Programın sonunda Başkan Aslan, Dünya Şampiyonu Nevriye Güngör’e ödülün yanı sıra bir tablet bilgisayar hediye ederken, Türkiye Şampiyonlarına birer tablet bilgisayar verdi. Etkinliğe katılan protokol üyeleri tüm engelli öğrencilere ve ailelerine birer karanfil dağıttı.

  Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

  Etkinliğe Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Recep Ak ve Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi Durdane Çopuroğlu, Emniyet Amiri Hakan Kirişçi, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, İlçe Seçim Müdürü Gürbüz Türk ile çok sayıda özle öğrenci ve veliler katıldı.



425 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351