Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam396
Toplam Ziyaret1685151

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu eşsiz önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adının verildiği park, mezbelelik halinden kurtarılarak şanına yakışır park haline getireceğiz” dedi



 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçe merkezindeki Atatürk Parkı’nın yenileneceğini söyledi.

  Aslan, , “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu eşsiz önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adının verildiği parkı, mezbelelik halinden kurtarılarak O’nun şanına yakışır park haline getireceğiz” dedi.

  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile kent merkezine neşter vuracaklarını ve törenlerin düzenlendiği alanın genişletileceğini ifade eden Aslan, “Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Peyzaj Mimarı Kerim Akgöz, İnşaat Mühendisi Can İğnen, Harita Mühendisi Turgut Dilbaz, Belediyemizin Fen İşleri Müdürü Cumali Özcan park içinde incelemelerde bulunmuşlardır. Çevredeki esnaflarla da görüşmeler yapılmıştır. Onların da fikirleri alınarak gerekli çalışmalara başlanmıştır. Parkın içine 9 adet yöresel ürün satış merkezi yapacağız.Merkez Camisi ile parkı birleştireceğiz. Cami Dernek yöneticileri ile görüşüldü. İlçe Müftülüğümüzle de el ele vererek Karaisalı’daki Karapınar Parkı kadar güzel bir park yapacağız. İlçe halkı ile bütünleşmesi sağlanacak bir parka kavuşacağız” dedi.



644 kez okundu

Yorumlar

     07/12/2015 10:44

Cumali ağa eller cepte çok mu üşüdün.
Misafir - seçmen

     02/12/2015 15:11

şimdiye kadar o park 50 bin kere yapılmalı idi.
Misafir - merkez ilçeden.

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351