Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam94
Toplam Ziyaret1681179

7 km'den fazla doğada yürüyüş yapan Burçlu öğrenciler, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Varda Köprüsü'ııde incelemelerde bulunup, bölgenin tarihi hakkında araştırma yaptılar.

 

Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu, öğrenci ve velileri için Karaisalı'da doğa yürüyüşü düzenledi. 7 km'den fazla doğada yürüyüş yapan Burçlu öğrenciler, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Varda Köprüsü'ııde incelemelerde bulunup, bölgenin tarihi hakkında araştırma yaptılar. 
Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu, öğrenci ve velilerini doga yürüyüşünde buluşturdu. Özel Burç Vural Okullaıı tarafından Karaisalı kanyonu için düzenlenen doğa yürüyüşüne yüzden fazla da veli katıldı. 7 km'den fazla doğada yürüyüş yapan Burçlu öğrenci ve velileri Varda (Alman) Köprüsü'ııü de yakından görme fırsatı yakaladı. Bu arada okul öğretmenleri, öğrencilerine Varda Köprüsü'nün tarihi ve önemi hakkında bilgi verirken, Burçlu öğrenciler Varda Köprüsü'nü büyük bir merakla incelediler. Ayrıca bazı öğrenciler cep telefonlarından internete girip, köprü hakkında daha fazla araştırma yaptıktan sonra öğrenmiş oldukları bilgileri de arkadaşları ile paylaştı.

 
BURÇLU ÖĞRENCİLER ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTİ Yerli ve yabancı yüzlerce turistin büyük ilgisini çeken Varda Köprüsüyle yakından ilgilenen Burçlu öğrenciler, bölgede bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Bu arada Burçlu öğrenciler doga yürüyüşü sırasında çevre temizliği de yaptılar. Dogava zarar veren başta pet şişeler olmak üzere çevrede bulunan tüm çöpleri tek tek toplayan Burçlu öğrenciler, örnek bir davranış sergilediler. 


VELİLER OKUL İDARESİNE TEŞEKKÜR ETTİ Çocuklan ile birlikte kendileri için muhteşem bir hafta sonu programı hazırlayan okul idaresine teşekkür eden veliler, yaptıkları doğa yürüyüşü sayesinde kevifli bir hafta sonu tatili yaşadıklarını söylediler. 
Burçlu öğrencilerse, okulları taralından düzenlenen sosyal aktiviteleri çok sevdiklerini belirterek, organize — edilen sosval aktiviteler sayesinde derslerde öğrenmiş oldukları bilgileri pekiştirirken, yeni yeni bilgiler de öğrendiklerini anlattılar. 


BAŞOL: "ÖĞRENCİLERİMİZ BÖLGENİN TARİHİNİ DE ÖĞRENDİ"

Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol ise, doğa yürüyüşüne katılan velilere teşekkür ederek, 'Okul-Veli-Öğrenci' ilişkisinin önemine dikkat çekti. Çocukların eğitiminde velilere büyük görevler düştüğünü belirten Başol. bu nedenle veli ve öğrencileri bir araya getiren sosyal aktiviteleri önemsediklerini kaydetti. Ayrıca öğrencilere sadece okul derslerini değil, yaşamış oldukları bölge ve doğayı da tanıttıklarını belirten Başol, "Giderek ağırlaşan ders konulan arasmda öğrencilerimize azda olsa rahat bir nefes aldırmak için velileri ile birlikte doğa yüriiyüşü organize ettik. Sonbahar mevsiminin büyüleyen manzarası eşliğinde öğrencilerimiz ve velilerimiz çık tıklan doga yürüyüşünde kevifli bir gün yaşadılar. Ayrıca öğrencilerimiz,Karaisalı bölgesinin tarihi dokularını da yakından inceleme fırsatı bularak, bölgede ver alan tarihi dokular hakkında bilgi sahibi oldular. Okul olarak eğitimi bu şekilde eğlenceli hale getirirken, bir yandan yavrularımızın dikkatini topluyor, bir yanda da çocuklarımızı kalıcı bilgilerle donatıyoruz. Bu nedenle de sosval aktivitelere büyük önem veriyoruz" dedi. 

 



500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398