Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam528
Toplam Ziyaret1695017

CHP’nin Eğlence mitinginde konuşan Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, “Aytaç Durak’ın CHP’yi desteklemesinin mutluluğunu yaşıyoruz”

    

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı’da ilk mitingini Eğlence Mahallesinde yaptı.

CHP Adana Milletvekili ve Adayı Zülfikar İnönü Tümer, Milletvekili Adayları Rukiye Çinkılıç ve İbrahim Demir, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İlçe Başkanı İlhan Şahin ve partililer önce Eğlence’de esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Cuma namazı sonra ise halka hitap ettiler.

  CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yaptığı konuşmada, Karaisalılara karşı mahcup olduklarını ifade ederek, Karaisalı’nın her dönemde Adana siyasetine yön veren insanlar olduğunu açıkladı. Bu siyasetçilerden en önemlilerinden bir olan Aytaç Durak’ın, bu dönemde CHP’ye destek verdiğini ileri süren Tümer, “Sayın Aytaç Durak’ın CHP’yi desteklemesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MALİYE BAKANININ CHP’YE OY VERMESİNİ BEKLİYORUZ

  CHP’nin 7 Haziran seçim beyannamesinin en önemli özelliğinin mali program olduğunu hatırlatan Tümer, “Asgari ücret net 1500 lira olacak, emekliye her yıl iki dini bayramda birer ikramiye verilecek dediğimizde bize kaynak sormuşlardı. Maliye Bakanı ise, ‘bana kaynağı göstersinler, CHP’ye oy vereceğim’ demişti. Aradan 3 ay geçti şimdi kendileri CHP’nin 7 Haziran’da söylediği ekonomik programın aynısını vaat etmeye başladılar. Demek ki kaynak varmış. Eğer namuslu, dürüst adamsa Maliye Bakanının CHP’ye oy vermesini istiyoruz” dedi.

  “TERÖR SORUNUN ÇÖZECEK TEK PARTİ CHP’DİR”

  7 Haziran seçiminden sonra 150’yi aşkın şehitle her gün içlerinin kan ağladığını kaydeden Tümer, “Bu terör sorununu çözecek tek parti CHP’dir. Diğer partiler TBMM’de bir araya gelemiyorlar. Bu sorunu TBMM çatısı altında çözecek tek parti CHP’dir. Bu ülkede 13 yıldır çözülmeyen bir sorun varsa bun u çözmeyen AKP’dir” diye konuştu.

“ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYOR DEMEYİN”

  Yapılan hizmetlerden dolayı “Çalıyor ama çalışıyor” denildiğini ifade eden Tümer, ”Bu toplumumuzun ahlak anlayışına aykırıdır” dedi.

“BÜTÜNŞEHİR YASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ”

 AK Parti dönemin de Büyükşehir yasası değişikliği ile Eğlence ve diğer köylerin mahalleye dönüştürülerek emlak vergisine, ASKİ’ye mahkum edildiğini vurgulayan Tümer, “Ne olur bu seçimde CHP’ye destek verin, bu yasayı değiştirelim” dedi.

RUKİYE ÇİNKILIÇ, “MEMLEKET SEVDALILARI MEMLEKETE HİZMET İSTER”

  CHP Adana Milletvekili Rukiye Çinkılıç da konuşmasında, eskiden seçimlerde ve diğer ziyaretlerde vatandaşların milletvekillerinden ve belediye başkanlarından yol, su, elektrik, okul gibi toplumsal hizmetleri istediğini hatırlatarak şunları söyledi:

  “Memleket sevdalıları memlekete hizmet isterler. Ama şimdi vatandaşlar siyasilerden iş, ekmek, yardım paketleri, kömür, makarna vs. istemektedirler. Demek ki memleket bu hale düşürülmüş.

  Analar ağlamasın dediler, şimdi tüm milletimiz ağlıyor. Bu durumlara son vermek için CHP’ye destek vermenizi bekliyoruz” dedi. 

“BÜYÜKŞEHİR YASASI MİLLİ  YAPIMIZA UYMUYOR”

  CHP Adana Milletvekili Adayı İbrahim Demir de, “Yıllar önce YSE vardı, Özal döneminde Köy Hizmetleri’ne dönüştürüldü. Tayyip Erdoğan döneminde de Özle İdarelere dönüştürüldü. Şimdi de Büyükşehirlere bağlandı. Bu bütünşehirler, bizim milli yapımıza uymuyor. Mevcut iktidarın doğu ile bir hesabı olduğu için bu yasayı çıkardılar. CHP olarak bu yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi’nde dava açtık ama henüz sonuçlanmadı. İktidara gelirsek, bu yasayı değiştireceğiz” dedi.

  Terörün 30 küsur yıldır devam ettiğinin altını çizen Demir,”Milli gelirimiz 10 bin dolardır. Eğer bu terör olmasaydı 100 bin dolar olacaktı. Bu terörün bitmesi gerekir. Bunu bitirmek içinde CHP’nin iktidar olmalıdır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 



472 kez okundu

Yorumlar

başarılar     10/10/2015 17:08

helal olsun başkanım..Karaisalı sizin gibi bir inci tanesini ,hizmet neferini bekliyordu.Sonunda halkın siyasi partisi halka indi sorunlara çözüm arayışına başladı..Ne mutlu sizin gibi saha da olabilenlere..Ne mutlu yamyam zihiyetine bölücü zihniyete dur diye bilen emekçi analarımıza kadınlarımıza...Sonunda Karlı dağların Toros dağlarının nadide çiçeklerine ulaşmayı düşünen bir chp var.. Sağ partilerin hep oy deposu olarak gördüğü ama bir şey göstermediği güzel ilçeme emekleriniz için teşekkür ederim....
Misafir - emekçi devrim-devrimci.

....     10/10/2015 16:26

Aytaç Durak'a kaldıysanız vay halinize.
Misafir - Estara Bim

AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139