Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam966
Toplam Ziyaret1669352

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP ilçe Başkanı Sezai Yılmaz ile birlikte Eğlence, Bekirli ve Çayraz mahallelerimizi ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan oy istedi

 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP ilçe Başkanı Sezai Yılmaz ile birlikte Eğlence, Bekirli ve Çayraz mahallelerini ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan oy istedi.  

  Aslan, mahalle esnafları ve kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları ve talepleri dinledi. Başkan Aslan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak,  1 Kasım genel seçimlerinde MHP desteklemelerinin ülkenin geleceği açısından nedenle önemli olduğunu anlattı.  Aslan, “Demokrasi düşmanlarının, milli iradeden kaçanları, ceza vermeye 25 gün kaldığını kaydederek,  “1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için geri sayım başlamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım’a tüm imkanlarıyla, tüm kaynak ve potansiyel gücüyle hazırlanmaktadır. Başarmak için sabırsızız. Çünkü başaracağız” dedi. 1 Kasım'da MHP iktidarı ile gücümüze güç katın” diyerek hemşerilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

  MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz da konuşmasında, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Baahçeli’nin dediği gibi, ‘Her türlü hile, desise, ayak oyunu, entrika ve dalavereyle yenilenme kararı alınan 7 Haziran seçimlerinden sonra, şimdi önümüzde 1 Kasım randevusu bulunmaktadır. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sonuçlarını hazmedemeyen, milli iradenin tercihini kabullenmeyen kaçak saray ve uşakları bir kez daha seçim kartını masaya koymuşlardır. AKP Türkiye’ye rest çekmiştir. Erdoğan tuzak kurmuş; Davutoğlu figüran olmuş, AKP ise siyasi operasyon aracı gibi kullanılarak Türk milletinin demokratik seçimi yok sayılmıştır. Ve nihayetinde Türkiye 5 aylık bir arayla ikinci kez sandık başına gidecektir. Bu durum siyasi tarihimizde bir ilktir” dedi.



500 kez okundu

Yorumlar

     08/10/2015 11:25

benim anlamadığım millet neden MHP ye oy versin.7 Haziran gecesi sonuçlar açıklanmadan gece tv ye çıkıp ben hükümette olmak istemiyorum demedi mi?KIlıçdaroğlunun tüm teklilerini elinin tersi ile itmedi mi?peki ne değiştide millet MHP ye oy versin.MHP nin bir tane ekibi yok ülkeyi ynetecek.Vallahi Erdoğan bazen doğru sylüyor.Bunlara 3 tane davar versen akşama kaybederler 2 tanesini.Adamların ülkeyi ynetme istekleri ve azimleri yok ki.Sahi neden MHP ye oy verilecek.Çıkıp açık açık desinler biz muhalefet olmak istiyoruz.5-12 milletvekili bize yeter desinler açık açık.
Misafir - hakikatlerin adamı

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173