Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret1667783

Aydoğan CHP’den ihraç ediliyor

CHP Seyhan Belediye Meclis üyesi Ali Aydoğan’ın İslam dini ve Hazreti Muhammet hakkında çirkin sözler söylemesi üzerine toplanan CHP Seyhan İlçe Örgütü, Ali Aydoğan’ın kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevkine karar verdi

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu Şunları söyledi’’Türkiye Cumhuriyeti' nin ve Cumhuriyet Halk Partisinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e olan sevgi ve saygısı, yaşanan örnek olaylarda ortaya çıkmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan Diyanet Dergisi'nin 2007 Kasım ayı sayısında emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. A. Vehbi Ecer'in, ''Atatürk'te Peygamber Sevgisi'' başlıklı yazısında, yaşanan olaylarla Atatürk'ün Hazreti Muhammed'e duyduğu sevgi ve saygı anlatılmaktadır. ''Beğenilen, değer verilen, önemli görülen şey sevilir. Atatürk'ün beğendiği, saygı duyduğu, değer verdiği, takdir ettiği en büyük insan Peygamberimiz Hazreti Muhammed idi'' ifadesinin yer aldığı yazıda, Atatürk'ün, İslam dinini, Kuran-ı Kerim'i, Hz. Peygamberi ve dini müesseseleri öven tüm sözleri, O'nun dinimize olan içten bağlılığını gösteren somut ve tartışılmaz belgeler olarak kabul edilmelidir Hazreti Muhammed'in büyüklüğüne dil uzatanları affetmediğine dikkat çekilmiştir’’

Atatürk, 1926 yılında yaptığı bir konuşmada Hazreti Muhammed'in adının unutulmayacağını vurgulayarak''O, Allah'ın birinci ve en büyük kuludur. O'nun izinden bugün milyonlarca insan yürüyor. Benim, senin adın silinir, fakat sonsuza kadar O, ölümsüzdür'' ifadelerini kullandığı bilinmektedir.

Partimizin kurucu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bu anlayışta iken Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini taşıyanların İslam dinimizin ve Peygamber efendimizin hakkında çirkin ifadeler kullananların ne hakları nede yetkileri vardır.

Bu bağlam da CHP Seyhan İlçe Örgütü olarak haddini aşarak İslam Dinimizin Peygamberi Hazreti Muhammed hakkında bir sosyal paylaşım sitesinde tasvip etmediğimiz sözleri yazan Seyhan Belediye Meclis üyesi ve partimizin üyesi Ali Aydoğan’ın kesin ihraç talebi ile İl Disiplin kuruluna sevk edildiğini Adana kamuoyuna saygı ile duyururuz.



458 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339