Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam517
Toplam Ziyaret1668903

MHP'liler ise "Sondan bir sıfırı atın" dediler

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen katılım törenine, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ile çok sayıda davetli katıldı.

Katılım töreninde konuşan AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, “Biz her zaman Türk milliyetçiliğinin ve özellikle Türkiye Cumhuriyeti’nde milliyetçilik duygusunu yaşayan herkesin en iyi ifade edildiği siyasi parti olarak kendimizi görüyoruz. 13 seneden beri yaptığımız hizmetler hem Türkiye sınırları içinde, hem de ülke sınırları dışında yaptığımız hizmetler buna bir kanıttır. Bundan sonra da Ali Kiper Bey gibi kendisiyle birlikte aramıza katılan genç arkadaşlarımızın heyecanlı kanlarıyla daha da güzel işlere imza atacağız” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de konuşmasında, “Ali Bey gibi arkadaşlarımız, sadece milletinin geleceğini, milletinin kaygılarını içinde kaygı edinmiş insanlar. Bugün Ali Bey ve arkadaşları bunun farkına vardılar. Kendilerinin düne kadar mensubu oldukları camianın içinde bulundukları siyasi camianın liderinin aslında bu ülke için herhangi bir kaygı taşımadığını, bu ülkenin geleceğine herhangi bir şekilde katkı koyma kaygı içerisinde olmadığını, bu kaygıyı taşıyan tek liderin AK Parti’nin Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu olduğunun farkına vardılar. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu milletin geleceği adına söz söylemek isteyen bir sürü kardeşimiz Ali Bey ve arkadaşları gibi buraya geleceklerdir” şeklinde konuştu.

ALİ KİPER: “MHP, ÇİZGİSİ VE İDEOLOJİSİNDEN UZAKLAŞTI”

Beraberindeki 150 kişiyle birlikte AK Parti’ye katılan Ali Kiper de şöyle konuştu:

“Milliyetçi Hareket Partisi ideolojisi ve çizgisinden çıkmıştır. Bunu ben ülkücü camiada bulunun bin 200 kişilik teşkilatçı kadrom adına söylüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün geçen günlerde din adamları hakkında söylemi vardı. Din adamlarına hakaret içeren. O konuşmanın gecesinde biz ülkücü gençler olarak bir araya geldik. Yaklaşık 200 kişi oturup konuyu ele aldık ve geniş kapsamlı olarak tartıştık. Burada yapılması gereken tek şey vardı. AK Parti’ye hizmet etmek. AK Parti’nin içinde bulunmak. Çünkü kendimizi bireysel olarak ifade edemiyoruz. Bireysel olarak kendimizi ifade edemeyişimizin nedeni olarak da ülkücü camianın Milliyetçi Hareket Partisi’nin içinde olmayı yanlış gördük. AK Parti’ye geçmemizin diğer önemli sebepleri de AK Parti’nin yaptığı hizmetlerdir. Milli tanklar, helikopterler. Milli uydu. Yani milliyetçilik sadece söylemle olmuyor.”

"ALİ KİPER KARAİSALILI DEĞİL NİĞDELİDİR"

Öte yandan, MHP'lileri de, Ali Kiper'in Karaisalılı olmadığını, Niğdeli olduğunu ve Salbaş'ta 10 kadar tavuğu bulunan biri olduğunu ve Salbaşlılıarla da bir ilgisinin olmadığını ileri sürdüler.

FACEBOOK'TAN ATIŞMA
AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, haberi önce kendinin sitesi Karaisalı Ajans'ta yayınlattı. Ardından ajansın haberini Facebook'taki sayfasından paylaştı.

ÜNAL IŞIK GÖSTEREBİLECEK Mİ?
aylaşımın altına yapılan yorumlar ise şöyle:

Harun Akkoyun: Darısı gerisine baskanım wink ifade simgesi

Vedat Elmas : Çakma Transfer mi smile ifade simgesi MHP'ye üye olduğuna dair belgeniz varmı ? ne zaman doğru birşey söyleyeceksiniz...

Ünal Işık: Var kardeşim sıkıntı yok

Vedat Elmas:Varsa goster o zaman hadi



711 kez okundu

Yorumlar

     07/10/2015 11:29

recep ak kozana postalansın söz bizde mhp ye kayıt yaptıracagız.söz.ya kardeşim hiç değilse hasan köylü hem yerli hemde milli.peki recep ak??
Misafir - yatay geçiş

ünal ışık     06/10/2015 18:12

mhp il başkanı ali kiperin mhp kaydı yok ki istifası olsun eğer mhp den bir kişi istifa ettiyse ispatlasınlar siyaseti bırakacağım dedi eğer ünal ışık istifa iddiasını ispatlayamıyorsa siyaseti bırakacak mı
Misafir - mhp li

Ak Parti Karaisalı ya      06/10/2015 14:47

Hasan köylü AK partiden istifa etsin 500 kişi birden geçeceğiz söz yalan yok .Hasan köylü AK partiye zarar veriyor .. Nerde arkanda 500 tane genç ne oldu hepsi sendenmi soğudu sn hasan köylü Meclis üyesi olunca Başbakan oldunmu sandın yoksa hasan köylü. Bu Halk seni bir daha meclis üyesi değil muhtar bile yapmayacak Karaisalı da arkanda 500 tane genç vardı hepside gitti.hepsini kendinden Soguttu ..
Misafir - Toplu geçiş

     06/10/2015 13:43

MHP baraja takılacak diye boşuna demiyoruz.
Misafir - esen rüzgar

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339