Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam389
Toplam Ziyaret1682376

MECLİSTE 30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN ATALAR İÇİN DUA YAPILDI




 Karaisalı Belediye Meclisi Eylül ayının ilk oturumunu Meclis 1. Başkanvekili Osman Kurdak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

  Meclis Katip Üyesi Hasbi Özenir, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladıktan sonra yoklama yaptı. Mecliste gündem dışı söz alan üye Durdane Çopuroğlu, Kuvayi Milliye Caddesine 1 adet çöp konteynerı konulması gerektiğini söyledi.

  AK Partili Katip Üye Hasbi Özenir de, Kızıldağ Yolu’nun tamamlandığını, yolun yapımında Meclis Üyesi Cumali Işıl başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

  Meclis Üyesi İlyas Karabulut ise, Eylül ayının ilk haftasına girildiğini belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramını da geçirdik. 30 Ağustos bizim içinde çok önemli. Atalarımız, dedelerimiz memleketimize düşman sokmamışlar. Bu ülkenin kurtulmasında çok emekleri var. Bundan dolayı atalarımızın ruhu için bir Fatiha okuyalım” dedi.

  Meclis üyeleri dua okudu.

    MHP’li Meclis Üyesi Rifat Köroğlu da, yol çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Köroğlu, “Tarsus’a sınır olan Yaramış Ovasından Kelebek’e doğru yol çalışmamız başladı. Dolanarak yukarı Barakdağı ve Etekli’ye kadar yapılacak” dedi.

  AK Partili Meclis Üyesi Hasbi Özenir de konuşmasında, “Bizler de iki gölet yaptırıyoruz. Ayrıca yol çalışmalarımız da devam ediyor.  Sizlerde bizlere teşekkür etmenizi bekleriz” dedi.

  MHP’li Meclis Üyesi Rifat Köroğlu da Özenir’e cevap vererek, “Arkadaşlar biz siz yok dedi. Biz varız. Hep böyle olur inşallah” dedi.

 MHP’li Belediye Meclis Üyesi Abdulcelil Sak da konuşmasında, geçen hafta yapılan Kızıldağ Karakucak Güreşlerine değinerek, “Geçen hafta güreş müsabakası yapıldı. Tertip Komitesi Üyesi olan Sayın İlyas Karabulut Beye ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  AK Partili Meclis Üyesi İlyas Karabulut ise, “Güreşlerde emeğe geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güreşlerin ne kadar önemli olduğunu, tarihinin ne kadar eski olduğunu ben de bilmiyordum. Bu yıl 530’sunu yaptık, inşallah gelecek yıl 531.sini gerçekleştiririz. Uzun yıllar güreşin içerisindeyim. İsmet Atlı başta olmak üzere emeğe geçenlerden Allah razı olsun. Dışarıdan bakıldığında Karaisalı deyince önce hafızlık geliyor, sonra da güreşler. Bunu bir müftü hocam Erzurum da bahsediyor. Bundan da bizler gurur duyuyoruz” diye konuştu.

  Daha sonra gündem maddesine geçildi. Gündemde bulunan madde gereği Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün plan tasdik harçlarında yapılan değişiklikler ile ilgili teklifi okundu. Teklif hakkında söz isteyen olup, olmadığı soruldu. Üyelerden Rifat Köroğlu’nun konunun Plan Bütçe Komisyonu başkanlığında Müşterek Komisyonda görüşmek üzere havale edilmesini teklifi oy birliği ile kabul edildi.

  Karaisalı Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunu 3 Eylül 2015 Perşembe günü saat 10.00’da yapacak.



492 kez okundu

Yorumlar

     02/09/2015 12:18

süha senin içine donunu çekemiyor diyorlar
Misafir - virane

CACIK     01/09/2015 16:36

Daha oy çokluğu ile oy birligi arasındaki farkı bilmeyenden bir cacık bile olmaz. Siz başka aday bulun kendinize...
Misafir - süha

     01/09/2015 16:08

analar ne yiğitler doğuruyor maşallah.
Misafir - gerçek asalet bu.

     01/09/2015 16:11

vallahi haklısınız.adamdaki asalete bak.ne kadar da kendisinden emin.ilk seçimde KUrdak abimiz gibi kişileri o koltukta görmek isteriz.
Misafir - gerçek asalet bu

     01/09/2015 12:43

başkanlık koltuğu bu zamana kadar böyle asaletli kişi görmemişti senin o koltukata daha çok görmek isteriz..
Misafir - asaletin yeter kurdak

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398