Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam654
Toplam Ziyaret1688393

”Ben çocukluk yıllarımın geçtiği o doğal ortamları her köyüme gidişimde aynı doğallıkta görmek istiyorum. Bu rezilliklere dur denmesi için Karaisalı Kaymakamlığımıza ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne köy halkımız adına şikayette bulunuyorum”

 Adana Büyükşehir ve Seyhan eski Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat, “Bir zamanlar Dokuzoluk doğa harikasıydı: Mahvettiler!” başlıklı haberimize yaptığı yorum ile destek olurken, “Bu rezilliklere dur denmesi için Karaisalı Kaymakamlığımıza ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne köy halkımız adına şikayette bulunuyorum” dedi.

  Polat açıklamasında aynen şu ifadeleri kullandı: 

“Benim köyüm; Eğlence Çayı ile Körkün Çayı arasında orman köyüdür. Çocukluk yıllarım bu iki güzide ve doğa harikası çay'da balık tutmak ve çimmekle geçti. Ancak; son duyumlarım ve özellikle hafta sonu bu ortamlara gittiğimde insanların bu ortamlardaki doğallıklarını bozdukları, hatta özellikle bu mekanları çalıştıran işletmecilerin sadece para gelsin de nasıl gelirse gelsin mantığı ile bu ortamları gelişigüzel kullandıklarına şahit oldum. 

“BEYAZ DONU İLE KÖRKÜN ÇAYINDA ÇİMİYORLAR”

Hafta sonu köyüm Gonurlu ve bu vesile ile de; Çukur Çömelek, Kayacı, Kevizli ve Barakdağı mahallelerini de ziyaret imkanım oldu. Körkün Çayı köprüsünden geçerken hadi duraklayıp pınarından su içeyim dedim. Ancak; gördüklerime inanamadım. Pınarın hemen yanında adamcağız hanımı ve çocukları da kenarda oturuyorlar beyaz bir donu ile Körkün Çayında çimiyor. Aileler gelip bu pınardan su alıyorlar ve su içiyorlar. Kültürün bu kadar zaafiyete uğrayan bir ortam olsa olsa ancak bu kadar olur.

Bu rezillikleri görüp yaşayınca ben gerçekten o çocukluk yıllarımdaki doğal ortamları arıyorum. İnsanlar kullandıkları ortamları çok hoyrat kullanıyorlar ve pis bırakıyorlar. Ben çocukluk yıllarımın geçtiği o doğal ortamları her köyüme gidişimde aynı doğallıkta görmek istiyorum. Bu rezilliklere dur denmesi için Karaisalı Kaymakamlığımıza ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne köy halkımız adına şikayette bulunuyorum.”



651 kez okundu

Yorumlar

MASALA DEVAM...     12/08/2015 08:58

GEL ZAMAN GİT ZAMAN KRAL YÖNETİMİN VE KAYNAKLARIN PRENSESİN ELİNE GEÇTİĞİNİ HABER ALMIŞ. DERHAL ADAMLARINA PRENSESİ VE YEDİ CÜCELERİ YAKALATIP HUZURUNA GETİRTMİŞ. TABİ CÜCELERDE CEVAP HAZIR VALLAHİ KRALIM BİZ PRENSESİ UYARDIK KRALA KAFA TUTMA SENİ SÜRERLER DİYE AMA BİZİ DİNLEMEDİ BİZ EMİR KULUYUZ NE YAPALIM DİYEREK PRENSESİ SATMIŞLAR. ŞİMDİ CECELİDE PRENSES YOK AMA YEDİ CÜCELER SAYILARINIDA ARTTIRARAK OLDULAR KIRK HARAMİLER...
Misafir - DOĞRUCU

MASALIMIZI HATIRLAYALIM..     12/08/2015 08:04

AMANIN BİRİNDE CECELİ DİYARINDA BİR PRENSES YAŞARMIŞ. ONUN Ü....,H....,K....,Y....,A....,S....,M... İSİMLİ YEDİ CÜCELERİ VARMIŞ. BU CÜCELER PRENSES ADINA İLÇEDEKİ TÜM ATARABALARINI TOPLAMIŞLAR. AHALİ ARABASIZLIKTAN ÇOCUKLARINI ŞEHRE DAHİ GÖTÜREMEYİNCE PRENSESTEN YARDIM İSTEMİŞ. PRENSES DEMİŞKİ YARDIM EDERİM AMA TEK ŞARTIM ŞU C ECELİNİN TÜM YÖNETİM VE KAYNAKLARINIİ BANA VE CÜCELERİME BIRAKACAKSINIZ...
Misafir - DOĞRUCU

VAHIT ŞAHİN BEY'E HİTABEN     11/08/2015 19:24

VAHİT BEY; DUYARLILIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İNANIN YÖREMİZİN; SIZ VE SIZIN GIBI DOĞAMIZA VE KÜLTÜRÜMÜZE SAHIP ÇIKAN İNSANLARA ÇOK İHTİYACI VAR. ÇÜNKÜ KÖYÜME VE YÖREME HER GİDİŞİMDE BURUK BIR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜYORUM. SİZİN PARMAK BASMIŞ OLDUĞUNUZ ÖNEMLI BIR KONUYA BİR NEBZE OLSUN KATKI SAĞLAMAK İSTEDİM. SELAM VE DUA İLE...
Misafir - SITKI POLAT

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406