Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam563
Toplam Ziyaret1688302

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN'IN ABİSİ OLAN ALBAY ADNAN ARSLAN,GAZİANTEP'TE GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan Gaziantep’teki görevini başarıyla tamamlayarak veda ediyor.
İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerle gerçekleştirilen vedalaşmaya, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve Cemiyet üyeleri katıldı.

GGC’de açıklamalarda bulunan GGC Başkanı İbrahim Ay, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) hain saldırılara karşı ısrarla yürüttüğü mücadelesini büyük onur ve gururla takip ettiklerini belirtti. Ay, Albay Adnan Arslan nezdinde TSK’nın tüm mensuplarına görevlerinde başarılar dilerken, vatan uğruna şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Ay, “Gaziantep yereline döndüğümüzde kentimizin güvenliğinin ve huzurunun korunması adına sayın Albayımız başarılı çalışmalara imza atmıştır” dedi.
Ay, Gaziantep’te bulunduğu 3 yıllık görev süresi boyunca gerek basın camiası gerekse kentin tüm organlarıyla uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiğini vurguladı. Ay, ayrıca Albay Adnan Arslan’a bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek, “Komutanımız arkasında güzel hatıralar bırakarak ilimizden ayrılıyor. Kendilerine yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Albay Adnan Arslan ise yaptığı açıklamasında, buraya veda ziyareti için geldiğini belirterek, dün itibariyle görev bıraktığını söyledi.
Albay Arslan, “Bu görev süresi boyunca bana ve Jandarmaya göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından GGC Başkanı İbrahim Ay, Albay Adnan Arslan'a hediye takdim etti.



755 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406