Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam843
Toplam Ziyaret1687352

Yaşar Özer, Çatalan’da kurduğu yumurta tavukçuluğu işletmesi ile yumurta satışlarına başladı. Gezen tavuk dediği salma ve doğal tavukçuluk yapan Yaşar Özeri bölgede oldukça iddialı

 

  Karaisalı Belediyesi’nde çalışırken, işten ayrılan Yaşar Özer, kurduğu özel tavukçuluk işletmesi ile iş hayatına girişimci olarak başladı.

  Özer, Çatalan’da kurduğu çiftlikte, her şeyin doğal olduğunu, tavuklarının hazır yem yemediğini ve çiftlik içinde gezen, doğal beslenen bir şekilde beslendiğini ve üretilen yumurtaların da doğal olduğunu söyledi.

  Günlük 1250 adet yumurta kapasiteli çiftliğinde tavukların yumurta vermeye başladığını ve az da olsa satış yaptıklarını kaydetti. Yakın bir zamanda gerekli belgeleri aldıktan sonra yumurtaları toplu satma imkanına kavuşacaklarını ifade eden Yaşar Özer, bölgede bu konuda iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

  Öte yandan, Yaşar özer’i tanıyanlar ise, Özer’in Belediyeden ayrılmakla isabetli bir karar verdiğini, belediyede asgari ücretle çalışmak yerine işadamı olarak piyasaya girerek önünün açıldığını ifade ettiler.

 



1012 kez okundu

Yorumlar

hayırlı olsun     30/07/2015 17:45

Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. İnşallah kooperatifteki gibi başarısız değilde çok çok başarılı olur. kıymetli kardeşim.Dualarım seninle.
Misafir - nihat

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382