Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam409
Toplam Ziyaret1668051

Milletvekili Talip Küçükcan haftasonu Karaisalı'da vatandaşlarla buluştu




Türkiye çok büyük bir ailedir AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr.Talip Kiiçiikcan. "Terör örgütlerinin güvenlik güçlerimize ve ulusal güvenliğimize karşı haince saldırıları devam ederken, millet olarak sağduyulu ve sorumlu bir dil ve üslup hepimize yol gösterecek tek argümandır" dedi.

Küçükcan: Türkiye büyük bir ailedir AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr.Talip Kücükcan, "Terör örgütlerinin güvenlik güçlerimize ve ulusal güvenliğimize karşı haince saldırıları devam ederken, millet olarak sağduyulu ve sorumlu bir dil ve üslup hepimize yol gösterecek tek argümandır" dedi. (Haber Merkezi) AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, "Biz terörün sonunu getirecek olan faktörlerin basında daha fazla demokrasi, daha fazla kenetlenme, daha müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye'nin inşasının geldiğine inanıyoruz. Bu sayılanları en çok hayata geçiren hükümetler ise. AK Parti iktidarları olmuştur. Çünkü AK Parti kendisini milletimize hizmet etmeye adamış bir siyasi harekettir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bugün de kararlı duruşu ile ülkemiz üzerinde sahnelenen şiddet diline, çatışma kültürüne ülkemizi ve milletimizi teslim etmeyecektir. Aklıselim ve soğukkanlılığımızı da asla yitirmeyeceğiz. Ayrışmaya, bölünmeye ve parçalanmaya izin vermeyeceğiz. Özgürlük ve güven dengesini sağlam tutarak kamu düzeni ve güvenliğini de koruyacağız. Sokakları ve meydanları şiddet olaylarının kirletilmesine karşı önlemler alındı, alınmaya da devam edecek. Bu noktada bütün siyasi partilerin kimden gelirse gelsin şiddeti lanetlemeleri ahlaki, vicdani ve politik bir sorumluluktur. Bu sorumluluktan kaçanları millet unutmayacaktır" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçiikcan;"Tiirkiye'niıı kalkınmasından rahatsız olanların dışında şiddetin dilini kullanan yok. Kan ve barut kokan cümleler, tehditler ve hamaset sadece milletin karsısında olanlarda egemen. Ancak ne var ki: hem devletimizin gücü. hem de milletimizin basireti ile şiddetin dili. bıı dilin sahiplerine de bir şey kazandırmıyor, kazandırmayacaktır da. Çünkü milletimizin tamamı barış ve şiddetsizlik dili ile konuşuyor ve bu dilde ısrar ediyor. Bu ısrar statüko ve sahiplerinin oyununu, bunların içeride ve dışarıdaki işbirlikçilerinin hesaplarını boşa çıkarmaya yetiyor" dedi.

Hemşerilerinin sevgiyle bağrına bastığı Küçükcan. Türkiye'de yaşanan son olaylar üzerine. "Adı ve eylem biçimi ne olursa olsun, terörün bir gerçeği var o da: halkı yıldırdığı. öfkeye ve düşmanlığa sürüklediği zaman sağduyuyu teslim alır. Eğer halkı elkileyemiyorsa. terör bir işe yaramıyor demektir. Bir işe yaramıyorsa. tezgâhın başındakilere de yarar sağlamayacaktır. Eğer terör bizim atacağımız adımları bel iri iyorsa. halta kararlarımızı etkiliyorsa amacına ulaşmış demektir. Biz bugüne kadar buna fırsat vermediğimiz gibi bugünden sonra da fırsat yemleyeceğimiz bilinmelidir" dedi.

Milletvekili Talip Küçükcan. "Sonuç olarak: Terör bize yol gösteremez. Ne yapmamız gerekliğini öğretemez. Terörü durduracak olan lek şey. Büyük Türkiye ailesi olarak Türkü. Kürdü. Lazı. Çerkezi. Boşnağı. Sünnisi ve Alevisi ile birlikte kardeşçe yaşamaya azmetmiş bir millet olmamızdır. Bir arada yaşama kültürümüzü, kardeşlik hukukumuzu diri tutma ve kenetlenme ile şiddet ve terörü yenebiliriz. Yeter ki siyaset, medya ve sivil toplum üzerine düşen sorumlulukları yerine gelirsin" şeklinde konuşlu.



507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436