Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam581
Toplam Ziyaret1681666

TERTİP KOMİTESİ ÜYESİ BEKİR ŞİMŞEK, KOMİTE ÜYELİĞİNDEN DE AYRILDI


  Kızıldağ Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Üyesi ve aynı zamanda Kırıklıspor Başkanı Bekir Şimşek, turnuvadan çekildiklerini açıkladı.

  Şimşek, “Sıkıntımız, rahatsızlığımız hakemlerin maçları şaibeli bir şekilde yönetilmesinden dolayı turnuvadan çekiliyoruz. Aktaşsporlu bir futbolcunun küfretmesi sonucu ceza verilmesi, fakat başka bir takımda hakemlere yakın arkadaşlarının aynı cezayı gerektiren eylemi yapmalarına rağmen, görmezden gelinmesi gibi birçok hakem hataları (taraflı yönetim) gibi sebeplerden dolayı turnuva üzerindeki şeffaflık ve tarafsızlığa gölge düşmüştür. Daha önce bu hakem olaylarını ciddi derecede dile getirmeme rağmen görmezden gelinmiştir. Bu konuda birçok takım ciddi derecede rahatsızdır ve konuyu dile getirmekte sıkıntı yaşamaktadırlar. Biz bu duruşumuzla  bir çok takıma da tercüman olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

  Bu nedenlerle hem turnuvadan çekildiklerini hem de tertip komitesi üyeliğinden istifa ettiğini kaydeden Bekir Şimşek, “Bundan sonra da şeffaflık ve tarafsızlık ilkeleriyle yönetilmeyen hiçbir turnuvada yer almayacağız” dedi.



927 kez okundu

Yorumlar

bir gün herkes anlayacak     27/07/2015 21:51

Boztahta sporda bu dik duruşu göstermiş ve iki yıl önce hemde Final maçına çıkmamıştır. yeniden eskileri dökmeye gerek yok yapılanları bir gün herkes anlayacak. adil olmayan ve spordan, futboldan anlamayan taraflı insanların tertip ettiği turnuvalara Boztahtaspor iki yıldır katılmadığı gibi bundan sonrada katılmayacaktır. Kendi tiyatronuzda Tertip komitesi başkanı ve saz ekibine başarılar. hem yazıp hem oynamaya devam edin.. bir gün yapayalnız kalacaksınız...
Misafir - Boztahta

Dik duruş      27/07/2015 17:20

Bravo başkanım Adamsınız
Misafir - Kırıklıspor

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704