Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam237
Toplam Ziyaret1685670

Gündüz Tekin Onay, Emek, Güney Park, Buruk, Kaynak Kardeşler, Büyükşehir Belediye Spor Tesisleri, Karaisalı, Kızıldağ, Kozan, Pozantı, Yumurtalık, Feke ve Ceyhan’da olmak üzere toplam 13 futbol sahasında, 3 bin 722 futbolcu adayıylaeğitime devam ediy

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları, 13 noktada, 3 bin 700’ü aşkın çocuk ve genç ile 2. sezonunda büyümeye, kentteki önemli bir açığı kapatmaya devam ediyor. Bu yıl 6 ilçede açılan yeni okullarla çok daha etkin hale gelen Büyükşehir Futbol Okulları, velilerin büyük beğenisini kazandı.

Ciddi, yararlı ve etkin yapılanmadan dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden veliler, “Çocuklarımız sokaktan uzaklaştı ve spora yöneldi. Okullarının faaliyete devam etmesi en büyük dileğimiz” diyerek, Başkan Sözlü’ye minnettarlıklarını dile getirdiler.

 Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır da çalışmalarının aralıksız ve ciddi şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Geçen yıl  4 okulumuz vardı, bu yıl 13 okulda faaliyet gösteriyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü bu işe çok ciddi bakıyor ve onun sayesinde okul sayısını 13’e çıkardık. Kendisi bu işin önemini çok iyi biliyor ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının en iyi yöntemlerinden birinin spor alışkanlığı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Onun verdiği güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl faaliyetlerimizin içine 6 ilçeyi de alarak yeni okullar açtık. Toplam 13 okulda 3 bin 700’ü aşkın öğrencimiz var. Hala da talepler gelmeye devam ediyor. Çalışmalar memnun edici şekilde devam ediyor. Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün dediği gibi; futbol için verimli bir fidelik, fidanlık olmak için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları; Gündüz Tekin Onay, Emek, Güney Park, Buruk, Kaynak Kardeşler, Büyükşehir Belediye Spor Tesisleri, Karaisalı, Kızıldağ, Kozan, Pozantı, Yumurtalık, Feke ve Ceyhan’da olmak üzere toplam 13 futbol sahasında, 3 bin 722 futbolcu adayıyla bu yaz eğitime devam ediyor.

 



517 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382