Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam43
Toplam Ziyaret1685476

Polat, hem Ramazan ayı, hem de babasının 16. ölüm yıldönümü olması dolayısıyla Karaisalı ilçesinin Çorlu köyünün Konurlu Mahallesinde 1000 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi

Ak Parti'nin bir çok kademesinde görevler alarak başarılı işlere imza atan Ak Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Sıtkı Polat, hem Ramazan ayı, hem de babasının 16. ölüm yıldönümü olması dolayısıyla Karaisalı ilçesinin Çorlu köyünün Konurlu Mahallesinde 1000 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi.

Yemeğe Sıtkı Polat'seven bir çok isim de katıldı. Adana'nın ve özellikle Karaisalı ilçesinin en çok sevilen isimlerinden olan Sıtkı Polat bu hareketi ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Polat'ın verdiği iftar yemeğine; Yüreğir Belediye bşk. Yardımcıları Halil Şimşek ve Mehmet Gildir, Sevilen İşadamı Musa Çiçek, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Avcu, Ak Parti Karaisalı İlçe Bşk. Ünal Işık ve yönetimi, Kadın Kolları Bşk. Saniye Usta ve yönetimi, Gençlik Kolları Bşk. Şemsettin Aladağ ve yönetimi, Karaisalılılar Dernek Bşk. Sadi Çetin, KARSİAD Bşk. İsmail Demirkeser, Karaisalı eski Müftüsü Payas ve yeni Müftüsü Sezayi Erdal, Karaisalı eski İl Genel Meclis üyesi işadamı Veysel Güngör, Masel İnşaat sahibi İşadamı Mahmut Güngör, Karaisali ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlyas Karabulut, Karaisalı Meclis Üyesi Hasan Köylü, Ak Parti Seyhan Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Özcan, Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nde Mak. Müh. Münir Süt, İşadamı Fikret Güven, İşadamı Çiftçi Ökkeş Karadağ, İşadamı Mustafa Tatlı, Tıp ögrencisi Metin Çiçek, İşadamı Sanayici Cavit Namdar, İşadamı Siyasetçi Murat Mezici, siyasetçi Ayhan Işık, Siyasetçi Taha Çiftçi, Emlak Danışmanı Mustafa Sürmeli, Erkoç Özyürek, Mak. Müh.  Mahmut Ekmekci, Köy ve mahalle muhtarları, Adana ve Karaisalı çevresinden Dost ve yakınları katıldı.



580 kez okundu

Yorumlar

GRAMAFON     06/07/2015 16:54

BUNLARIN TOPU AKP LİLER. KISACA AKP MİTİNGİ YADA YEMEĞİ DESELERDİ YA, İŞİN ADI BELLİ OLURDU.
Misafir - FOTO

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382