Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam57
Toplam Ziyaret1680264

Kaymakamlık resmi sitesinden halka sesleniş programına açık davet var,fakat Türk Eğitim Sen’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting çağrısına tepki de var





KAMUSEN'DEN TEPKİ!

Kamusen'e bağlı Türk Eğitim Adana 1 Nolu Şube Başkanı Selahattin Dolgun , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 17.00'de İstasyon Meydanı nda gerçekleştireceği halka sesleniş için Adana Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğretmenlere mitinge katılmaları konusunda baskı yapılmasını sert bir dille eleştirdi.

 Dolgun yaptığı açıklamada , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin imkanlarıyla illeri gezip AK Parti'nin mitingini yaptığını söyledi. Adana Valiliğinin ve İl Milli Eğitim Müdürü'nün Mitinge katılmaları konusunda devlet memurları ve kamu çalışanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana İstasyon Meydanında yapacağı halka hitap mitingine katılmaları istenmiştir. Bu da 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin demokratik ve adil olmadığını gösteren en belirgin kanıtıdır. Eğitimciler iktidar partisinin ücretli köleleri değildir. Kamu çalışanları ve öğrencileri bu mitinglere çağırıp muhalefet partilerine ve muhalif bütün kesimlere hakaretler etmek hangi etik kurallarla ifade edilebilir? Böyle bir davet etik değildir. Kamu görevi süreklilik gerektirir. Yarın Adana’ki tüm okullarda eğitim var ve dersler devam etmektedir. Eğer derslere öğretmenler ve kamu görevlileri katılmayacaklarsa okullarda bulunan öğrencilerimizin halleri ne olacaktır? Okullarımızdaki kamu çalışanları, Cumhurbaşkanı programına gittiklerinde okullarda meydana gelebilecek kaza veya bir yaralanma olduğunda o öğrencinin vebalinin kime kalacağını bizler merak ediyoruz" dedi.



738 kez okundu

Yorumlar

TAPLO     28/05/2015 22:27

CUMHURUN BAŞI KENDİ MAKAM VE MEVKİSİNİ YIPRATIYOR. SEÇİMDEN SONRA BU MAKAM TARTIŞMAYA AÇILIRSA HİÇ ŞAŞMAYACAĞIM.
Misafir - RESSAM

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704