Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret1685804

AK Parti Adana Milletvekili 6. sıra Adayı Uzaman Doktor Esra Yalvaç seçim çalışmaları kapsamında Karaisalı köylerini gezdi. Dualar eşliğinde Kurban kesilerek Çukur Çömelek Köyüne Secim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Etekli Köyünde halka hitap etti

Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Uzm.Dr.Esara Yalvaç Karaisalı köyleri gezisi öncesi yaptığı açıklamada, "Ak Parti Adana Milletvekili Adaylarımızdan 12’inci sırada bulunan Ramazan Demir kardeşimiz Aladağ ilçemizde seçim çalışmaları yatığı sırada bıçaklı bir saldırıya uğramıştır. Ramazan kardeşim dün akşam itibariyle ziyaret ettim, çok şükür genel durumu iyi hayati tehlikesi hamdolsun yok. Kendisine Allahtan şifa diliyorum." diye konuştu.

AK Parti'nin başarı temelinde azimle, kararlılıkla çok çalışmanın olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Uzm.Dr.Esara Yalvaç "3 Kasım 2002 öncesine geriye dönüp baktığımız da bir yıl içinde Türkiye de çok anormal olayların yaşandığını görmekteyiz. 2002 de çok büyük krizlerin neden ortaya çıktığını görebiliyoruz çünkü kolektif akıl ön planda değildi. Hissiyatlar hep ön plandaydı. İşte hatırlayın, bir Cumhurbaşkanının bir anayasa kitapçığının fırlatmasıyla, o günkü Başbakan dışarıya çıkıyor, "Benim hak etmediğim ifadeler bana kullanıldı bu bir devlet krizidir" diyor ve ülkeyi bir gecede % 40 fakirleştirebiliyor.”

Yalvaç;” 3 Kasım 2002'ye AK Parti iktidarı ile birlikte sanki yeniden bir ülke kuruldu, insanlar yeniden hayata dönmüş gibi oldu. Anında farklı kulvar da giden bir Türkiye oluştu.İnanan, güvenen, disiplinli, azimli, kararlı ve çalışkan insanların "Halka hizmet etmeyi, Hakka hizmet etmeyle" eşit tuttukları için bu başarılar, üst üste geldi ve ülkemiz AK Parti ile son 13 yılda ilkleri yaşadı.Her konuşmamızda üstüne basa basa söylüyoruz. Yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiyesi'nin inşa edebilmek, atmış olduğumuz temellerin sapa sağlam olması ve üstüne kat kat çıkılabilmesi için 7 Haziran seçimleri çok ama çok önemli. Milletin içinden çıkan yeni bir anayasa ile ve başkanlık sisteminin uygulanmasıyla Türkiye ayağına takılan prangalardan kurtulacak, ülkemiz dünya da vizyoner bir ülke haline gelecektir.Bunun içindir ki bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini düşünmek adına elimizden gelen gayreti, çalışmayı yapmalıyız göstermeliyiz. Bu inanç ve azim sizlerde var. Bu nedenle Eski Türkiye ve Yeni Türkiye arasındaki farkı çevrenize ve gençlerimize mutlaka anlatın" diye konuştu.

Gerçekleşen programlara ayrıca, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililer eşlik etti.



561 kez okundu

Yorumlar

Zavallı Karaisalılım      27/05/2015 09:05

Bu bozuk zihniyetli AKP ne yüzle geliyor bu memlekete halen anlamış değilim ve köylü kardeşlerim de onu nasıl karşılıyorlar bir bakarsanız Allah aşkına iki tane adanalı var gerisi doğu kökenli bir hatırlayalım AKP ye verilen oyların nereye gittiğine bir bakın Dengir Mehmet Fırat HDP millet vekili adayı artık gün uyanma zamanı bu sütü bozukları lütfen köylerimize şehrimize kabul etmeyelim bunlar hristiyan birliğini özlemiş günlerdir aç kalan vampirlerden başka bir şey değil Kürdistan eyaleti diyen bunlar barzaniye kardeşim diyen bunlar daha yeni barzani bağımsız kürdistan cumhuriyetinin artık kurulması gerektiğini söylediler oğullarının gemicikleri İsrailden yük çekmeye devam ediyor lütfen artık bunların iki yüzünü öğrenin İran ve bunlar aynı saygılar
Misafir - KEDER

TOHUM     26/05/2015 23:27

TARLAYA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN...........
Misafir - ÇİFTÇİ

BOŞA GEZMİŞ     25/05/2015 14:28

Karaisalının yerlisi hemşerimiz sayın fatoş hanımın olmadığı bir listeye karaisalılı oy vermez fatoş hanımı harcayan ünal ışık siyasi intihar etmiştir fatoş hanıma yapılan nankörlüktür kadir bilmezliktir.
Misafir - AKPLUS

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382