Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret1668756

Karaisalı İlçesi´ne Bağlı Kızıldağ Yaylası´nda Semt Polikliniği Açılışı Vali Mustafa Büyük ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Tarafından Gerçekleştirildi.


Törende konuşan Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof Dr. Osman Kürşat Arıkan, Karaisalı Devlet Hastanesi´ne bağlı olan Kızıldağ Yaylası Semt Polikliniği´ni açılmasından doyalı mutlu olduğunu dile getirerek, önemli bir ihtiyacı elbirliği ile giderdiklerini söyledi.

Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise, polikliniğin hayırlara vesile olmasını dileyerek; 'Sağlık ülke yönetimimizin en önemsediği alanların başında geliyor. Bugün sağlıkta geldiğimiz nokta, vatandaşımızın sağlık hizmetlerine erişimi konusunda her türlü engeli aştığını görüyoruz. Devletimiz Kızıldağ Yaylası´na Semt Polikliniği kurabiliyorsa aslanda bu, Devletimizin ve Hükümetimizin vatandaşlarımıza verdiği önemi ve Devletimizin gücünü gösteriyor. Devletimiz güçlendikçe her alanda hizmeti vatandaşımızın getiriyor' dedi.

Vali Mustafa Büyük de yaptığı konuşmada, tüm davetlileri ve Karaisalı vatandaşları saygıyla selamladığını belirterek; 'Bugün hayırlı bir hizmet için sizlerle birlikteyiz. Vatandaşımızın ihtiyacı her konuyu çözme noktasında, elbirliğiyle, işbirliğiyle, çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diye konuştu.

Türkiye´ye bakıldığında sadece kendi vatandaşına değil, Dünya´nın her tarafında nerede bir mazlum ve garip insan varsa onlara ulaşmaya çalışan güçlü bir Devlet olduğunu vurgulayan Vali Büyük, 'Kızıldağ tarih boyunca çok önemli bir konumda olmuştur. 500 yılı aşkın süredir, burası aynı zamanda yaz aylarında 25-30 bin vatandaşımızın yaşadığı, sağlık açısından önemli bir yerleşim yeridir. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve rahatlılığı konusunda elbirliğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Konuşmaların ardından Vali Büyük, Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve diğer protokol üyeleri tarafından Kızıldağ Yaylası Semt Polikliniği hizmete açıldı.

Polikliniği inceleyerek doktorlardan bilgi alan Vali Büyük, açılışa gelen vatandaşlar ve çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti
.    
 Kızıldağ Yaylası´nda düzenlenen açılış törenine Vali Mustafa Büyük, TBMM  Sağlık,  Aile,  Çalışma  ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof Dr. Osman Kürşat Arıkan, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


414 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339