Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam584
Toplam Ziyaret1682571

“CUMHURBAŞKANINI SAVUNMAK SANA MI KALDI?”




 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’da miting yapmaması konusunda açıklamalarda bulunarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü eleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a bir cevap veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Cumhurbaşkanını savunmak sana mı kaldı?” dedi.

  Aslan yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın görevden alınmasından sonra 2 ay süreyle hukuksuz bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapan Mahmut Çelikcan’ın yine aynı hayal ile yaşadığını belirterek, “Aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında sanırmış. Sayın Çelikcan Cumhurbaşkanını savunacağına Yüreğir sokaklarını yapsın. Yüreğir’in sokakları köy yolları gibi” dedi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Haziran 2011 tarihinde Başbakan iken Adana için 11 adet vaadi bulunduğunu, bu vaatlerinden biri hariç hepsinin boş çıktığını ifade eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “13 yıldır AKP iktidardadır. Verdiği sözleri yerine getirmiyorsa Genel Başkanımızın bunlara mavra demesi kadar doğal ne olabilir ki? Eğer özür dilemesi gereken birileri var ise, sözlerinde durmayanlardır” ifadelerini kullandı.

  Çelikcan’ın ASKİ’nin batırıldığı iddialarına da cevap veren Aslan, “Tüm ilçelerin Büyükşehir’e bağlanmasıyla birlikte ASKİ’nin hizmet alanı genişlemiştir. İş hacmi en az 10 kat daha da artmıştır. Hizmet getirmek için borçlanması suç mudur? AKP 13 yıldır iktidarı döneminde Göller Yaylasının su hattı için 5 yıl önce 40 milyon lira fiyat biçmiştir. Ama yapmaya gözleri kesmemiştir. Şimdi ASKİ bu hizmetin ihalesini toplam 7,5 milyon liraya yapmıştır ve çok yakın bir zamanda da su hizmeti sağlanacaktır. ASKİ bu şekilde mi batırılıyor?” diye konuştu.

  Geçen hafta Aladağ’ın kırsal mahallerini gezdiklerini kaydeden Aslan, “Aladağ’da asfaltı yapılmış köy göremedik. Sayın Çelikcan o zamanlar neredeydiniz? Siz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye cevap yetiştireceğinize, Cumhurbaşkanının avukatlığını yapacağınıza, Yüreğir’in cadde ve sokakları ile ilgileniniz. Yüreğirli hizmet bekliyor” şeklinde konuştu.

 



612 kez okundu

Yorumlar

aslan      23/05/2015 10:02

sizde sözlünün avukatı olmayı bırakın aslan bey sizin yollarıda görüyoruz
Misafir - avkattt derler

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398