Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi26
Bugün Toplam452
Toplam Ziyaret1685885

HÜDA PAR'ın desteklediği Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Salih Demir,Karaisalı gezisinde Mecliste halkın sesi-soluğu olacaklarını söyledi

 

Demir seçim çalışmaları kapsamında Karaisalı ilçesindeki esnafı ziyaret etti, halkla bir araya geldi. Demir, burada esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mecliste taze bir kana ihtiyacın olduğunu dile getiren Demir, halkın artık eskilerden bıktığını söyledi. Demir, esnaflara hitaben, “Bizler Mecliste halkımızın sesi soluğu olacağız. Mecliste İslami muhalefet boşluğu var. Bizler bunu dolduracağız. Adana’nın sorunlarına duyarsız olan iktidar ve muhalefet mensuplarını sıkıştıracağız. İş yapmayanları halkımıza şikayet edeceğiz” dedi.


Muhalefet partilerinin Mecliste gerektiği gibi muhalefet yapmadıklarını ifade eden esnaflar, Demir'in milletvekili olmasını istediklerini söylediler.

Demir, daha sonra ilçenin iş potansiyeli olan taş ocağını ve hidroelektrik santralini ziyaret ederek burada işletmecilerin ve işçilerin yaşadığı sıkıntıları ve sorunları dinledi



483 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231