Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam487
Toplam Ziyaret1668129

Binlerce hemşehrisiyle kucaklaşan Seyfettin Yılmaz, “Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi, MHP iktidarıyla birlikte Karaisalı hizmete doyacaktır” dedi

MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz’ın Karaisalı İlçesi’ndeki mitingi, partisinin gövde gösterisine sahne oldu. Binlerce hemşehrisiyle kucaklaşan Seyfettin Yılmaz, “Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi, MHP iktidarıyla birlikte Karaisalı hizmete doyacaktır” dedi

.
Seyfettin Yılmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Milletvekili Adayı Ayla Emrahoğlu ve MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz’ın da katılımıyla Karaisalı ilçe meydanında hemşehrileriyle buluştu. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, konuşmalarında yürüttükleri hizmetleri anlatıp, Karaisalı’ya daha büyük yatırımların gelmesi için MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Adayı Mevlüt Karakaya ile İl Başkanı Yusuf Baş da, MHP iktidarında nüfusunun büyük bölümü tarımla uğraşan Karaisalı halkının alın terinin karşılığını alacağını vurguladı.

‘EVLATLARINIZA SAHİP ÇIKIN’
Seyfettin Yılmaz ise konuşmasında çocukluğunun Karaisalı’da geçtiğini, bu yörenin bir evladı olduğunu, kendisiyle birlikte MHP listesinde üç Karaisalılı aday bulunduğunu dile getirip, “Kendi evlatlarınıza sahip çıkmanızı bekliyoruz” dedi. 
Karaisalı’nın Kurtuluş Savaşı’ndaki kahramanlıklarıyla adını tarihe altın harflerle yazdırdığını anımsatan Yılmaz, “Karaisalı mutlaka hak ettiğini almalıdır ve alacaktır. Bütün uğraşımız budur. Cenabı Allah, yerel yönetimlerde, sizlerin desteğiyle Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’ni bize nasip etti. İşte hizmet atağı da başladı. Bakın Kızıldağ yolu… Büyükşehir Belediyemiz bütün imkanlarını kullanarak, bu projeyi hayata geçiriyor. Yine Karaisalılılar’ın çok büyük bir arzusu vardı; Kızıldağ’dan Pozantı’ya bağlantı sağlayan yol da bitmek üzere. İnşallah bundan sonraki süreçte de Karaisalı hizmete doyacak noktaya gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

‘SEÇİMLERİN SONUCUNU KARAİSALILILAR TAYİN EDER’
Türk siyasetinde Karaisalı’nın yerinin büyük olduğunu, bu ilçeyi nüfusuna göre değerlendirmenin doğru olmayacağını kaydeden Seyfettin Yılmaz, Adana’da 300 bine yakın Karaisalılı yaşadığını, bu kitlenin tercihinin seçimlerin sonucunu tayin edeceğini anlattı.

Yılmaz, “Bugün sadece ve sadece MHP’nin listesinde üç tane Karaisalılı milletvekili adayı vardır.  Listede ben varım, Yörük Ali Paşamız ve Ayla Emrahoğlu bulunuyor. Yani üç tane Karaisalılı milletvekili adayının olduğu bir seçime gidiyoruz. İnşallah bizleri mahcup etmezsiniz. Kendi evlatlarınıza sahip çıkmanızı bekliyoruz. Benim en büyük hayalim, doğduğum, doyduğum, yaşadığım bu memlekete hizmet etmektir. Bu benim şeref ve namus borcumdur. Cenabı Allah, sizlerin de desteğiyle 8 Haziran sabahı MHP’ye iktidarı nasip ettiğinde, Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve iktidarla beraber Karaisalı yeniden ayağa kalkacaktır” dedi.

‘DEVLETİN SÖZÜ’
Yılmaz, MHP’nin seçim beyannamesindeki taahhütlerini de anlatırken, “Bu vaatler ne Adana mavrası, ne AKP palavrasıdır. Devlet sözüdür. Devlet Bahçeli’nin sözüdür” diye seslendi. Yılmaz, MHP iktidarında mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırıp, çiftçinin belini büken mazotun litresini 1 lira 75 kuruşa ineceğini müjdeledi. Yılmaz, asgari ücretin 1400 lira olacağını, büyükşehirlerde 100 lira ulaşım ve 250 lira kira yardımıyla bu rakamın 1750 liraya çıkacağını belirtti. Yılmaz, emeklilere de mart ve eylül aylarında 1400’er lira olmak üzere olmak üzere iki asgari ücret tutarında destek vereceklerini, taşeron işçileri kadroya alıp, köleliği ardından bu düzene son vereceklerini de duyurdu. Yılmaz, her öğrenciye öğrenim süresince başarılı olmak kaydıyla 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu vereceklerini, bu parayı da işe girince faizsiz olarak 4 yılda tahsil edeceklerini, evlenecek ihtiyaç sahibi gençlere de kamu bankaları aracılığıyla 10 bin lira tutarında, 2 yıl vadeli ve faizsiz evlilik kredisi alabilme imkanı getireceklerini bildirdi. 



399 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339