Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam145
Toplam Ziyaret1679815

KARAİSALI KARAPINAR PARKI’NDA ÖNCE PİKNİK YAPAN ÖĞRENCİLER DAHA SONRA YERKÖPRÜ, ALMAN (VARDA) KÖPRÜSÜ, DEMİRÇİT KÖYÜ VE KAPIKAYA KANYONU’NU GEZDİLER

 

 Seyhan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Cebesoy İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencileri Karaisalı’ya giderek unutulmaz bir yaşadılar.

  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs desteği ile katkıda bulunduğu geziye Karaisalı Belediyesi de ev sahipliği yaptı. Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ve eşi Zeynep Ak ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın eşi Nursen Aslan, Cebesoy İlokulu 1/A Sınıfı öğrencilerini ilçe merkezindeki Karapınar Parkı’nda karşıladılar. Sınıf Öğretmeni Döndü Turan’ın da katıldığı piknikte öğrenciler ve velileri birlikte öğle yemeği yediler, Daha sonra çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler ve aileleri ip çekme yarışması düzenlediler.

  Piknikten sonra Yerköprü’ye giden öğrenciler ve aileleri, buradan da Alman (Varda) Köprüsü’nü gezdiler. Demirçit Köyü’nde (Mahallesi) bir süre dinlenen öğrenciler ve aileleri, Kapıkaya Kanyonu’nu da gezdikten sonra Adana’ya döndü.

  Cebesoy İlokulu 1/A Sınıfı Öğretmeni Döndü Turan, cennetten bir köşe gibi olan Karaisalı’yı görmekten ve gezmekten son derece mutlu olduklarını, yılsonuna yaklaşırken öğrencileri ve velileri ile birlikte stres attıklarını ve enerji depoladıklarını söyledi. Kendilerine bu olanağı tanıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve eşi Nursen Aslan’a, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ve eşi Zeynep Ak ile Belediye personellerine teşekkür etti.

   Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmaya devam ettiklerini,bu kez de ilk okul öğrencilerini ilçeye davet ederek, onlara aileleri ile birlikte eşsiz bin geçirmelerini sağladıklarını ifade etti. Adana'daki okulların kapalı ortamlarda yıl sonu etkinlikleri yapmaları yerine, Karaisalı'da da böylesine yıl sonu etkinlikleri yapabileceklerini söyledi.



763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407