Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret1685512

"Yaptığımız ziyaretlerde bazı vatandaşlarımız ceketinin cebinde sakladığı resmini çıkarıp “biz onun, Cumhurbaşkanımızın hayranıyız- hastasıyız sonuna kadar yanındayız” diyor, etraftan eleştirmek isteyen olursa da karşı çıkıyor” dedim

MİLLETVEKİLİ GÜRKAN; “KONUŞMALARIM ÇARPITILDI”

 

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, teşekkür etmek için yaptığı basın toplantısında konuşmalarının bazı yayın organları tarafından kamuoyuna yanlış aktarıldığını söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Gürkan şunları kaydetti:

“11 Mayıs 2015 tarihinde saat 10:30 da Adana ilimizde görev yapan, Ulusal ve Yerel Basın Mensupları ile Adana’mıza yapılan yatırımların değerlendirilmesi ve sohbet toplantısında yaptığım konuşma, bazı yazılı, görsel basında ve sosyal medyada çarptırılarak “AKP de Erdoğan Hastalığı Var”, “Partide kimse laf söyletmez”, “AKP içinde Erdoğan Hastalığı var” gibi başlıklar ile aktarılmıştır. Konuşmamda “Sayın Cumhurbaşkanımız, Büyük bir lider, Dünya Lideri, Aziz Milletimiz de Cumhurbaşkanımızın hayranıdır. Yaptığımız ziyaretlerde bazı vatandaşlarımız ceketinin cebinde sakladığı resmini çıkarıp “biz onun, Cumhurbaşkanımızın hayranıyız- hastasıyız sonuna kadar yanındayız” diyor, etraftan eleştirmek isteyen olursa da karşı çıkıyor” dedim.

 Burada kastedilen, Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan hayranlığıdır. Konuşmamın çarpıtılarak Partimizi ve Partililerimizi yıpratmaya yönelik sunulan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

AK Parti kurulduğundan bu yana partimiz ve milletimiz için çalışan, bundan sonrada çalışmaya devam edecek biri olduğumu kamuoyunun takdirine sunarım.”

        

    508 kez okundu

    Yorumlar

    ünal hastasıyız     15/05/2015 08:45

    hastayızzz hastaaaa
    Misafir - çeceli

    TEMENNİ     13/05/2015 23:48

    ARTIK SEN BİR HİÇ SİN
    Misafir - VATANDAŞ

    AlışSatış
    Dolar32.451932.5820
    Euro34.798834.9382