Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam826
Toplam Ziyaret1669212

SAADETTİN ASLAN, KARAİSALI'NIN İLK VE TEK KADIN MECLİS ÜYESİ, AK PARTİ'Lİ DURDANE ÇOPUROĞLU'NA BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNİ VERDİ

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Anneler Günü nedeniyle makamın AK Partili kadın meclis üyesi Durdane Çopuroğlu'na emanet etti.

Karaisalı'nın ilk ve tek kadın Belediye Meclisi Üyesi olan AK Parti'li Durdane Çopuroğlu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan'nın daha önce de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir günlüğüne de olsa Başkanlık makamını kendine verdiğini hatırlatarak, "Sayın Aslan'a her iki jestinden dolayı bir kez daha Karaisalılı kadınlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Karaisalı Belediye Başkan Vekili Durdane Çopuroğlu, makamına oturduktan sonra kendisini ilk tebrike gelip Anneler Günü'nü kutlayan bayan personellere teşekkür ederek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çopuroğlu, kendisi gibi anne olan bayan personelleri de kutlarken, "Bu vesile ile başta Karaisalılı anneler olmak üzere Türkiye'de ve Dünya'daki tüm annelerin günün kutluyorum" diye konuştu.



480 kez okundu

Yorumlar

SÜRÜLERİM     13/05/2015 23:29

BENİM KOYUNLARIM VAR KIRKILACAK AMA NE ZAMAN KIRKAYIM
Misafir - ÇOBAN SÜLO

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339