Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret1668318

Yalvaç, çalışmalarını Karaisalı ve köylerinde hızlı bir şekilde sürdürüyor.Vatandaşın sıcak ilgisinden yüzü gülen Yalvaç, Merkezde ve Çatalan Mahallesinde bulunan seçim bürosunun açılışını yaptı

7 Haziran´a bir ay gibi kısa süre kala,seçim çalışmalarına hız veren Yalvaç, bir günde yedi köy ve 2 Seçim bürosu açılışının yaptı.Açılışta   bir konuşma yapan Yalvaç,  13 yıllık iktidarları döneminde AK Parti´nin yaptığı icraatları anlattı, Türkiye´nin  sağlık  sistemini tek çatı altında toplamak suretiyle vatandaşların istediği hastaneye giderek hizmet aldığını hatırlattı. Eğitimde, ulaşımda ve tarımda önemli hizmetlerin yapıldığını ifade eden Yalvaç, 'Ak Partinin sizlere gösterdiği   hizmetleri bize göstermiştir ki ülkemizde her ne sorun olursa olsun çözülmeyecek hiçbir sorun olmadığıdır. Yeter ki bir olalım, birlik olalım, dirlik içinde olalım. Vatandaşın derdi ile dertleşelim, onların sıkıntısını çözme iradesi gösterelim' dedi.

Söylemleri ve vaatleri ile yaptıkları tutarlı olan AK Partinin halkın partisi olduğunu söyleyen Yalvaç,sözlerin şöyle devam etti:
'Adananın tüm ilçelerini iki üç defa gezdim. 7 Haziran´a kadar `Sıkmadık El, Girilmedik Ev Bırakmayacağım´ gerek kırsalda gerekse şehir merkezlerinde halkın nezdinde karşılığı olan tek partiyiz. Halkımızın, partimize teveccühü çok fazla ilginin sandığa yansıyacağına inanıyorum"

Açılışın ardından Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dönmez tarafından Yörük kızının omuzlarında poşu olmalıdır diyerek bir adet poşu armağan etti.

Köy ve mahalle   gezilerinde Yalvaç´a   Ak Parti 
Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık , Belediye Meclis Üyesi Dürdane Copuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta ile yönetim kurulu üyeleri   ve çok sayıda partililer eşlik etti. Mahalle ziyaretlerinde , yeni dünyaya gelen Huriye Hazal Köylü ile Asya Bolat bebeklere hayırlı olsun dileklerinden bulundu.Ziyaret esnasında Yeşilevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Genç tarafından Ak Parti Milletvekili Adayı Uz. Dr. Esra Yalvaç' ın Anneler günün kutlayarak çiçek takdim etti.Yalvaç "Pazar günü kutlanacak olan Anneler gününü  bugünden bana sürpriz yaparak çiçek takti eden Ali kardeşime çok   teşekkür ederim" diye konuştu.

 Ziyaretlerin ardından Sağlık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Özdemir makamında ziyaret etti.Okulda Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim alan öğrencilerle birlikte oldu.Daha sonra Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine giderek İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu ´dan bilgi aldı.

Ayrıca AK Parti Adana Milletvekili Adayı Uz.Dr.Esra Yalvaç, 10 Mayıs´ da İstasyon Meydanında   AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun da katılımıyla gerçekleştirilecek olan   mitinge tüm halkı davet etti.

484 kez okundu

Yorumlar

     13/05/2015 16:14

yolunuz açık olsun vekilim kurtlara kuşlara dikkat edin sizi yolda koyarlar
Misafir - seferi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339