Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam804
Toplam Ziyaret1681011

"Hiç kimse Karaisalı'nın sahibi var diyemez. Ancak Karaisalı'nın hizmetkarı olur. O da Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'dür"

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanın Ünal Işık'ın kurduğu haber sitesinde, AK Parti Adana Milletvekili ve 25'inci dönem adayı Necdet Ünüvar Karaisali ziyareti ile ilgili haberin, "Karaisalı'nın Sahibi Var" başlığı ile verilmesine sert tepki gösterdi.

Aslan, Sitemize yaptığı açıklamada, "Hiç kimse Karaisalı'nın sahibi var diyemez. Ancak Karaisalı'nın hizmetkarı olur. O da Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'dür" dedi.

Halkı sürü olarak görenlerin, gütmeye alıştıkları vatandaşlara, sürü psiklojisi ile yaklaşarak, sahiplenmeye çalıştıklarını ifade eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Biz, kendimizi sahip olarak görmeyiz. Biz ancak Karaisalılı vatandaşlarımızın hizmetkarı oluruz" diye konuştu.



875 kez okundu

Yorumlar

Kızıldağ yolu     07/05/2015 08:52

Herkes arı telden çalıyor. Söz verdi tutmadı işe almadı işten çıkardı. ağzı olan konuşuyor. Seçimlerde birliktemi hareket ediyoruz. Karaisalılı tutuyor diyarbakırlının peşinden gidiyor. Sonuna kadar da svubuyor. Şu anda hadin karaislılı va yakın karaisalılıra sahip çıkalım. Karaisalıyı ikiye böldüler hiçkimsenin çıkıp kanuşmaması lazım . Öümüzde seçim var birlik lazım gelin karaisalılılar MHP de yiğitler çıkar oy verir. Akp lilerde kimin peşinde olduğunu bilmez inat uğruna oy veriri. Benim Oyum KARAİSALILI ya varmısınız...
Misafir - Murtçu

hayal kırıklığı     06/05/2015 18:38

Hizmetkarı oldugunuz belli karaisalılı hemşerilerimizi hüseyin sözlü işten çıkarttıgında niye tepki göstermediniz sayın başkanım.o kadar insanlara seçim döneminde söz verdiniz niye işe almadınız.bizlere hayal kırıklıgı yaşattınız?
Misafir - karaisalılı

bakış açısı     06/05/2015 18:52

iki bakış açısı işte birisi ünalın sahiplik bakış açısı diğeri saadettinin hizmetkarlık bakış açısı birisi gökten zembille inmiş ünal diğeri halkın içinden çıkmış gelmiş saadettin fark burada
Misafir - murtcu

kızıldağlı     06/05/2015 17:27

Ünalın sahibi olabilir. Hiç kimse Karaisalının sahibi olamaz.
Misafir - kızıldağ yolu

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704