Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam864
Toplam Ziyaret1669250

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesinin de destek verdiği futbol turnuvasının startı verildi/AHMET BAŞGEN'İN Haberi



                                                                                   
 
Sağlık Mensupları Derneği’nde gerçekleşen Danışma Toplantısı’na Aktaşspor, Çakallıspor, Çakallı 1978, Çıraklı Obası, Eğlencebirliği, Emelcikspor, Farsakspor, Hacılıspor, Kırıklıspor, Topalakspor ve Yağıbasanspor takım sorumluları, Turnuva Tertip Komite Başkanı Dr.Uğur Ünaldı ve komite üyeleri katıldı.

  Toplantıda turnuva şartnamesinin maddeleri tek tek açıklanarak takım sorumlularının görüş ve önerisi alındı. En fazla tartışılan maddeler ise Pozantı ve Aladağ doğumlu oyuncularda sınırlamaya gidilmesi, yabancı (Karaisalı doğumlu dışında) oyuncu sayısı ve müsabaka süreleri oldu. 6 takım sorumlusu 5+1 yabancı kuralının getirilmesi konusunda talepleri oldu. Büyük titizlikle bütün takımların görüşleri not edilip, komite üyelerine sunulmak üzere Ahmet Başgen tarafından dosya haline getirildi. Af konusunun da gündeme geldiği toplantıda Mustafa Ünaldı konuşma yaparak cezaların standardının olmasının gerektiğini, diğer cezalara göre kıyaslama yapılmasının şart olduğunu söyleyerek, kendini savundu. Cezalı oyuncuların af edilip edilmeyeceğini ise ilerleyen günlerde komite üyelerinin bir araya gelip açıklayacakları söylendi.
  Toplantıda konuşan Dr. Uğur Ünaldı, hiç bir takıma ayrıcalık ya da ayrımcılık yapmadıklarını tekrar vurguladı. Amacımız birlik beraberlik içerisinde fair play çerçevesinde bir turnuva geçirmektir dedi.


641 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339