Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam816
Toplam Ziyaret1669202

Edibe Gülnar adlı köşe yazarı Sıtkı Polat için,"Sıtkı Polat’ın Ak Parti’ye küskün olduğunu biliyorum" diye yazdı

Çukurova Metropol gazetesi köşe yazarı Edibe Gülnar, 'Kadir ve kıymet bilmek' adlı son yazısında Adana'nın en dürüst siyasetçilerinden iş adamı Sıtkı Polat'dan övgü ile bahsetti.

İşte Edibe Gülnar'ın  yazısı...

 

"Kadir ve kıymet bilmek

Mübarek üç aylara girdiğimiz şu günlerde Müslüman Âlemi’nin kutsal günlerini kutlayarak yazıma başlamak istiyorum.
Bugün yine sizlere siyasetten bahsedip, kadir ve kıymet bilmek üzerine siyasetten bazı kesitler sunup dikkatinizi bu noktalara çekmek istiyorum.
Adana siyasetinin etkin isimlerinden olan ve son dönemlerde ürettiği projelerle kentine hizmet eden Ak Partili Sıtkı Polat’tan bahsedeceğim bugün sizlere. İnsanların kadir ve kıymet bilmesi gereken isimleri zaman içinde köşemde konuk edeceğim. 


Karaisalı’nın Çorlu Köyü’nden olan Sıtkı Polat, Ak Parti’de Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmış bir isimdir. Endüstri Mühendisi olan Sıtkı Bey, kendi işinin patronu olup onlarca Adanalı insana ekmek kapısı aralayan bir politikacıdır. Birçok STK’da görev yapmış, politikada önemli bir isim olmuştur.
Kendisini Seyhan Ak Parti’de aktif olarak politika yaptığım dönemlerde tanıdığım Sıtkı Polat, Adana Milletvekilimiz olan Fatma Zopçuk Hanımla ekip olarak hareket etmesi ile bilinir. 
Sıtkı Polat, aktif siyasete DYP saflarından başlamış ve daha sonra Ak Parti’ye kuruluş günlerinde katılarak o tarihten bu tarihe kadar Ak Parti’nin başarısı için mücadele etmiştir.
Sıtkı Polat’ın bu kadar bilgi ve birikiminin Ak Parti içerisinde fazlaca değerlendirilmediğini görüyorum. Kadir ve kıymet bilmeyen politikanın dişlisinin Sıtkı Polat’ı da bir şekilde kenara itmeye çalıştığını ve belirli isimlerin özellikle kendilerini ön plana çıkarma adına Sıtkı Bey gibi değerli bir politikacıyı adeta yalnızlaştırmaya çalıştıklarını hissediyorum.
Sözün özünü söylemek gerekir ise Sıtkı Polat ve bu gibi aktif politikacıların haksızlığa uğradıklarını düşünenlerdenim. Siyasette birilerinin önünü kesmeyi huy edinenlerin bugün mührü elinde bulundurmaları belki Sıtkı Polat gibi isimleri aktiflikten uzaklaştırıyor gibi görünse de Sıtkı Polat’ın Ak Parti’ye olan gönül bağının kopmayacağını biliyorum, hissediyorum.
Sıtkı Polat’ın Ak Parti’ye küskün olduğunu biliyorum. Bu küskünlüğün Ak Parti’ye zarar getirecek noktaya gelmesinin de doğru bir davranış olmayacağından eminim. Dolayısıyla böylesine kıymetli siyasetçilerin az yetiştiği bir ortamda kadir ve kıymet bilmenin de politikada çok önemli olduğunu ve ahde vefaya saygı göstererek Polat gibi isimlere teşkilatların sahip çıkması, onlardan bu seçim arifesinde yararlanmaları gerekiyor.
Sıtkı Polat’ın Ak Parti’ye kazandırılması gerekir. 14 milletvekili adayına buradan bir çağrıda bulunup ‘Polat’ı küstürmeyin’ demekten başkaca elimizden bir şey gelmez.
Ben de bu çağrıyı yapmış olayım. Sıtkı Polat’a da politik yaşamında başarılar diliyorum."



726 kez okundu

Yorumlar

Yapılan yorumlar hakkında     25/04/2015 12:38

EDIBE HANIM; DİLİNİZE SAĞLIK. DEDİĞİNİZ GİBİ İNSANALR BİR KONU HAKKINDA YORUM VEYA FIKIR BEYAN EDİYORLARSA BUNU AÇIK VE NET BİRŞEKİLDE GERÇEK KİMLİKLERİ İLE BEYAN EDERLERSE SONUCA DAHA EMİN VE NET YAKLAŞILIR. ANCAK MÜSAFİR ABDULLAH GİBİLERİ AÇIK KİMLİKLERİ İLE FİKİRLERİNİ ORTAYA KOYMA CESARETİNİ GÖSTERMEDEN YORUMLAR YAPARLARSA HERŞEY HAVADA KALIR VE EN AĞIR CEVAPLARINI DA ALMAYI HAK EDERLER. ANCAK ŞUNU DA BELIRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM; BU VE BUNA BENZER KAPALI KAPILAR ARDINDAN SALDIRANLARA DA HİÇ İTİBAR ETMEMEK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR... SAYGILARIMLA....
Misafir - SIRKI POLAT

misafir abdullaha cevap     25/04/2015 10:34

EKSİK YAZMIŞIM TAMAMLAYIM DEDİM ..BANA BAK MİSAFİR ABDULLAH SENİ ÖYLE BİR MİSAFİR EDERİMKİ YEDİ SÜLALENİ ÖPTÜRÜRÜM ULAN ŞEREFSİZ CESARETİN VARSA ÇIK ORTAYA BEN ŞAHSEN BU LAFLARI YEMEM ÇIKARIM ORTAYA AMA SENDE OCESARET NERDE SEN BASINI KARŞINA ALDI SITKI POLATI DEĞİL BEKLİYORUM SENİ AMA ŞUNU UNUTMA ANANI ALDA GEL ÖPTÜRECEĞİM ONU BEN HANIMEFENDİLİĞİMİ BÖYLE BOZUYORUM İŞTE SENİN GİBİ ONUN BUNUN ÇOCUKLARI YÜZÜNDEN..ARKANDA KİM VARSA ONLARA GÜVENME ARKANI KOLLA ..GERÇİ ONUN BUNUN ÇOCUKLARI BİLE SENDEN SEVİYELİDİR BENİM YANIMDA SEN ONLARDANDA KARAKTERSİZSİN ÇÜNKÜ NAMUSLUYUM DİYE GEÇİNİP NAMUSSUZLUK YAPIYORSUN..SENİ BULACAĞIM AMA TEKNOLOJİNİN NİMETLERİNDEN YARARLANIP BULAMAM ZANNETME OZAMANDA SENİ ANANI SÜLALENİ ÖPTÜRECEĞİM ...PİSLİKKKKKKKKK
Misafir - edibegulnar@hotmail.com

misafir abdullaha cevap     25/04/2015 10:35

OLMADI
Misafir - edibegulnar@hotmail.com

misafir abdullaha cevap     25/04/2015 00:40

ben hanımefendiliğimi beyefendi veya hanımefendi olan insanlara sunarım.Misafir abdullah sen hangi bağın itisin,kime yalakacılık yapıyorsun ,benim yazıma yorum yapmak senin gibi yavşaklaramı kaldı.Cesaretliysen çık ortaya yüzüme konuş.Sıtkı Polat çok seviyeli ve iyi bir insandır..Siyasette istediğini alamadıysa sen ve senin gibi yavşakların yüzünden olmuştur..Almadıda ne olduki ,işinde gücünde garibanlara destek veren birisi olarak hep olacaktır..Senin gibi adını gizleyipte böyle basit şeylerle uğraşmayacaktır..Siyaset bu zaman ne getirir bilinmez.misafir abdullah ananı al gelde onada bir yazı yazayım..Benim köşe yazılarıma dil uzatanın dilini keserim.Ulan yavşak ben burda Sıtkı Polatı anlatıyorum sen ne hakla benim yazıma dil uzatıyorsun ..Sıtkı Polata söylenilen laf bana söylenmiştir,çünkü yazan benim.Arkanda hangi itler varsa onlarla gelde sizinde haberinizi yapayım.Ben olsam bu kadar lafı yemem çıkarım ortaya..Ama unutma ananıda yazacağım bir dahaki sefere...lağım fareleri.
Misafir - edibe

DİNİME SÖVEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ     24/04/2015 13:48

ilat adıyla bana yazı yazan arkadaş misafir apo bir ortaya gerçek kimliginle çıksane bu misafirlik adice yormlarını hep beraber tartışalım ve seninde kim oldugunu ögrenelim demiş.Sende sahte isim yazmışsın be gülüm. Dinime söven mğslüman olsa.
Misafir - abdullah

degmez     24/04/2015 12:23

sıtkı bey gerçek kimligi ile ortaya çıkamayanlara cevap vermeye degmez
Misafir - milat

misafir apdullaha cevap     24/04/2015 12:09

misafir apo bir ortaya gerçek kimliginle çıksane bu misafirlik adice yormlarını hep beraber tartışalım ve seninde kim oldugunu ögrenelim
Misafir - milat

MÜSAFİR ABDULLAH'A CEVAP     23/04/2015 17:50

MÜSAFİR ABDULLAH; YORUMUNU OKUDUM. ŞU AZIZ MÜBAREK GÜN SANA ÇOK AMA ÇOK SÖYLEYECEK SÖZÜM VAR AMA HEM MÜBAREK GÜN HEM DE GERÇEK KİMLİĞİNİ BELİRTMEMİŞİN. KEŞKE GERÇEK KİMLİĞİNİ BELİRTSEYDİN NAĞMERTÇE DEĞIL DE MERTÇE RAHATSIZ OLDUĞUN KONULARI TARTIŞABİLSEYDİK. DEDİĞİN DOĞRU DÜNYA SULTAN SÜLEYMANA KALMAMIŞ KI SANA BANA KALSIN. BENİM HİZMETİMİ VE SİYASETTE NE ZAMAN NERDE OLACAĞIMIN KARARINI DA SEN DEĞİL ÖNCE ALLAH SONRA DEĞERLİ HALKIMIZ VE BEN VERİRİM. SANA DA HALT YEMEK DÜŞER. AMA KISA VE ÖZ KONUŞACAK OLURSAK ALLAH HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN DİYORUM. YINE DE SEN RAHAT EDECEKSEN GERÇEK KİMLİĞİNLE YORUMLAR YAPARSAN MERTLİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞ OLURSUN. AMA KARAR SENİN BENDEN SÖLEMESİ... ŞAYET OLAKİ ARAMA İHTİYACI DA DUYARSAN BENIM CEP TLF. UM: 0532 245 10 24.
Misafir - Sıtkı polat

ETME BULMA DÜNYASI     23/04/2015 10:34

Bir zamanlar Fatoş ablanın yanında ayrılmıyordun.Ona da kalmadı sana da kalmadı. Siz siyasette ne vefası bekliyorsunuz?Bir dönem siyasette vardınız artık olmayacaksınız.Gelebileceğin en yüksek yer belediye meclis üyeliği idi.onuda tamamladınız.artık köşenize çekilin ve işinize bakın.yerinizi dolduracak olanlar her zaman bulunur. Ünal Işık gibi. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Misafir - abdullah

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339