Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam996
Toplam Ziyaret1687505

Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Biz de bu amaçla başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz ve milletimizin daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışmaktayız

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Aslan, 23 Nisan 1920 tarihinin, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı gün olduğunu söyledi.
Aslan mesajında şunları söyledi:
“TBMM, bugün de demokrasinin, milli bağımsızlığın, devletin ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin, aydınlık yarınların sarsılmaz güvencesidir. Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde gösterdiği büyük azim ve kararlılığı, günümüzde de‘muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme’ yolunda verileniz mücadelenin en güçlü ilham kaynağıdır.
Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Biz de bu amaçla başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz ve milletimizin daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışmaktayız.
Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan bütün çocuklarımızın ve Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.



428 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382