Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret1680287

CHP Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin önemli ve geleceğe yönelik projeler üreteceğini dile getirdi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, ilçe turlarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında CHP’nin ilçe örgütleriyle buluşan, gittiği her ilçede vatandaşlarla sohbet eden Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin her kesim için önemli ve geleceğe yönelik projeler üreteceğini vurguladı.
CHP Milletvekili Adayı Yüksel Karaaslan ve CHP İl Başkan Yardımcısı Abeydullah Kolcu ile birlikte Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’ye giden Tümer, Adana merkez ve tüm ilçelerinin daha yaşanabilir bir hüviyete kavuşması gerektiğini dile getirdi. CHP’nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm kadrolarıyla vatandaş odaklı çalışma yapacağını dile getiren Tümer, emekli, öğrenci, işsiz, kadın ve çocukların yanı sıra toplumun tüm kesimlerine yönelik hayatı daha anlamlı kılan projeler geliştireceğini kaydetti.

“İLÇE BAŞKANLARIMIZ BÜYÜK KATKI SUNACAK”
Parti programının açıklanmasının ardından vatandaşların memnuniyetinin dilden dile dolaşacağına inandığını kaydeden Tümer, Tufanbeyli İlçe Başkanı Cemal Güncan, Saimbeyli İlçe Başkanı Fevzi Büyükoğlu ve Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk’un ilçelerinde örgütlü çalışmalarla CHP’nin Adana’da birinci parti olması için büyük katkı sunacağını ifade etti.
İlçe Başkanları da CHP milletvekili aday listesinin Adana’nın tamamını kucaklayan ve diğer partilere oranla daha çok beğenilen liste olduğunu vurguladı. İlçe Başkanları, “Partimizin Adana’da ve Türkiye genelinde birinci çıkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 



535 kez okundu

Yorumlar

Murtçu     18/04/2015 23:51

Akp nin pazartesi karaisalı mitingi iyi bakın hiç tanımadığınız şehirli insanlarla mı dolacak?
Misafir - Kemsl

     18/04/2015 19:23

CHP önce dinle,dindarla başörtüsüyle barışsın.Yoksa ekvatoru 40 kere dolaşsa %25'i geçemez.
Misafir - Estara BİM

     18/04/2015 19:05

boş laflara karnımız tok.
Misafir - hedef tahtası

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704