Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam705
Toplam Ziyaret1669091

“ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN PEYGAMBERİMİZİN DOĞUM YILDÖNÜMÜNÜN TÜM İNSANLIĞA HUZUR, MUTLULUK, KARDEŞLİK VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın Dünyaya gelişlerinin 1444’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  Aslan mesajında şunları söyledi:

  “Dünyaya teşrif etmeden önce sinelerde olan Hz. Muhammed (s.a.v.) sevgisi, yaşadığı dönemde bütün ashabında aşk halini almış ve bu aşk ashaptan sonra asırlarca gönülden gönüle intikal ede ede günümüze kadar gelmiştir. Bizlerin gönüllerinde taht kuran Hz. Muhammed (s.a.v.) sevgisi bizden sonraki nesillere de intikal edecek ve kıyamete kadar da devam edecektir. Tarihimizin her sayfasında Efendimizin sevgisini görmek mümkündür. Biz de bu sevginin remzi gül olmuş. Gül alıp gül satılmış her daim. Gül gülle tartılmış. Gülden terazi kurulmuş ve çarşımız pazarımız, evimiz, yurdumuz hep gül olmuştur. Bu gülün kokusu ve güzelliği araya giren asırlara ve mücadelelere rağmen canlılığını korumuştur” dedi.

    Aslan, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğum yıldönümünün tüm insanlığa huzur, mutluluk, kardeşlik ve barış getirmesini diliyorum. İnsanlığın karanlıktan aydınlığa çıkışında çok önemli bir yere sahip olan, böyle şerefli ve mübarek bir gün vesilesiyle tüm İslam Alemi’nin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder, Kutlu Doğum Haftasının milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, Peygamberimizin sünnetinin hayatımıza yol gösteren bir kandil olmasını, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diler, saygılar sunarım” dedi.

 



504 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339