Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret1668714

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP’nin önyargıları yıktığını, 8 Haziran sabahı Türkiye’nin CHP iktidarıyla uyanacağını vurguladı.

 Seçim sathına girildiğini, CHP’li adayların sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağını, tüm örgütler gibi Çukurova ilçe örgütünün de halkı kucaklayacağını kaydeden Erdoğan, “Bize uyku haram” dedi. Dayanışma duygusu yüksek bir seçim dönemi yaşayacaklarını ifade eden Erdoğan, CHP’nin Türkiye genelinde yakaladığı rüzgar sayesinde halkla omuz omuza vererek iktidara yürüyeceğini dile getirdi.

“HERKES VARGÜCÜYLE ÇALIŞACAK”
CHP’nin Türkiye’de 55 ilde ön seçim yaparak Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Erdoğan, “CHP ön seçim nedeniyle daha çok güçlendi. Ön seçim halkımızın kendine olan güvenini artırdı. Seçmenimiz yarına daha güvenle bakıyor. Çünkü sandığa gidip kimi istiyorsa o adayı tercih etti. Şimdi, hangi sırada olursa olsun o adayı Meclis’e göndermek için var gücüyle çalışacak. Zaten milletvekili adaylarımız evlerini unuttu” dedi.
“MÜCADELE HIRSIYLA DOLUYUZ”

CHP Çukurova ilçe örgütünün yüksek bir moralle seçime hazırlandığını belirten Erdoğan, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Çok ince hesaplar yaptık. Mahalle sorumluları, bina ve kat sorumluları, eski yöneticiler, parti gönüllüleri ya da aklınıza hangisi gelirse hepsiyle birebir görüşüyoruz. Seçimde en iyi sonucu almak için yoğun bir çaba içindeyiz. Bir taraftan sandık görevlileri tespit edilirken diğer yandan hukuk danışmanları, veri giriş sorumluları belirledik. Kim nerede ne yapacak, nasıl davranacak tek tek hepsini gözden geçirdik. Hepimizde yüksek bir mücadele hırsı oluştu.

“ADAYLARIMIZ HALKIN YÜREĞİNDEN GELİYOR”
Seçim hazırlıklarımız tamamlandı. Tepeden tırnağa ulaşım ve iaşeyi de kapsamak üzere hiyerarşik bir yapı kurduk. Tüm arkadaşlarım, en ince detayına kadar işini biliyor. Hiçbir hataya yer vermemek için hazırlıklarımızı yaptık. Her olumsuz ihtimali de göz önünde bulundurarak, önlemlerimizi ona göre aldık.

Adaylarımızın hepsi de parti terbiyesi almış, disiplinli ve halkın yüreğinden gelen arkadaşlarımız. Ön seçim öncesi hepsi kapı kapı dolaştı, gitmedikleri köy ve ilçe kalmadı. Seçim sonucunda güzel bir tablo ortaya çıktı. Genel merkezimizin de verdiği iki kontenjan adayın yerli olması, CHP içinde belli bir saygınlıklarının bulunması, seçmenin güvenini artırdı. Bu yönüyle en iyi milletvekili aday listesinin CHP’de olduğuna inandı halk. Diğer partilerin hepsi genel merkezden yapıldı. Yani genel başkanlar kimi işaret ettiyse, liste onlardan oluştu. Bunu da seçmene bir hakaret olarak görüyorum. Seçimde o partililerin tepki oylarını CHP’ye vereceğine inanıyorum. Çünkü CHP önce kendi seçmenine saygı gösterdi. Şimdi sıra seçmenlerimizde bu karşılıklı saygıyı sandığa hep birlikte taşıyacağız ve iktidara birlikte yürüyeceğiz.”

 



432 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339