Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam532
Toplam Ziyaret1668174

Adana Medya gazetesi yazdı

 ÖZEL ADANA MEDYA HABERİ

 Başbakan Davutoglu'nun 3. Dönem rehaveti olabilir düşüncesiyle böyle bir karar aldığı bildiriliyor. 


AK Parti'deki bu uygulamadan Adana Milletvekili Fatos Gürkan da liste dışı kalarak etkilendi. 


Meclisin çalışkan vekili Fatoş Gürkan'ın liste dışı kalması sürpriz olarak nitelendirildi. 



AK PARTİLİLER ŞAŞKIN:
7 Nisan tarihinde milletvekili aday listeleri açıklandığında en büyük sürpriz AK Parti de yaşandı. Adana kamuoyunun beklemediği şekilde TBMM'nin çalışkan isimlerinden AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan liste dışında kaldı. Gürkan'ın tekrar aday gösterilmemesi özellikle AK Parti seçmeninde büyük bir şaşkınlık yarattı.
 

2 DÖNEM KURBANI MI ?
Böylece bazı vekiller 3 dönem kurbanı olup yeniden adaylık yolu kapanırken bazıları da üçüncü dönemde rehavete kapılacakları iddiasıyla 2. 

Dönem sonunda liste dışında bırakıldılar. Özellikle Karaisalı seçmeni üzerinde etkili olan Fatoş Gürkan'dan doğan boşluğu AK Partinin Adana'da nasıl dolduracağı merak ediliyor. 

REHAVETE KAPILDILAR:
Sadece Fatoş Gürkan değil, AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği yapanların büyük bölümü liste dışında bırakıldı. Partide 3 dönem kuralı olduğu için partide iki dönem milletvekilliği yapanların son dönemde yeterli çalışmayı göstermeyeceklerini düşünen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun böyle bir karar aldığı öne sürüldü. 

ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ: 
2 dönem Meclis'te Adana'yı temsil eden Fatoş Gürkan, milletvekili olarak görev yaptığı süre içinde çalışkan kimliği ile tanınıyordu. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Vekili olan Gürkan aynı zamanda Anayasa Komisyonu Katip Üyeliği ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Katip Üyeliği görevlerini yürütüyordu.


851 kez okundu

Yorumlar

Eden Bulur Dünyası     15/04/2015 09:12

Eski Ziyniyet İdeallerine Uymayan İnsanları (Bunların Arasında Başbakanlar da dahil) Dar Ağacında Sallandırmıştı. Aynısını Burda Sayın Vekilimiz Yaptı, Yerköprü, Kapıkaya Kanyonu, Varda Seyir Kulesi, Yerköprü Pozantı arası yol çalışmaları vs.vs.vs. nin proje mimarı Turpçu'yu tek kalemde harcadı, gelip giden Emniyet Amirlerinin Sayısı Belli değil, Herşeyi boşverdik şuna ne demeli Bu ülkede Başbakanları asanlar gibi 25 günlük Kaymakamların biletini kesenler bunun hesabını kime verecek, Kimsenin onuru ile gururu ile oynamayın ....... gün gelir hesap döner.
Misafir - herhangibirisi

     14/04/2015 18:01

en büyük eksikliğini yandaş olmayan memurların sürgüne gönderilmesinde hissedeceğiz birde sayın gürkansız orman ihaleleri nereye gidecek çoook merak ediyorum
Misafir - murtcu

     14/04/2015 13:10

sayın vekilimize yazık oldu. karaisalı için büyük şanstı. Önemini ve faydasını yokluğunda hissedeceğiz. inşallah bir daha ki dönemde tekrar aday gösterilir. Karaisalıları temsil edecek birine ihtiyaç var. En azından her zaman rahatlıkla ulaşabildiğimiz danışmanı devam eder. En azından karaisalılar olarak mecliste sesimizi duyurabileceğimiz bir adamımız olur.
Misafir - ahmet

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339