Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam710
Toplam Ziyaret1682697

BU HİZMET ALKIŞLANIR:Büyükşehir, ilçelere hizmetin dozunu artırdı Genişliği 15 kilometreye, şerit sayısı da 3'e çıkarılan yolun yayla mevsimine yetiştirilmesi için gece gündüz çalışılıyor.


Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı-Kızıldağ yolunda genişletme, virajların güvenli hale gelmesi ve ikisi çıkış, biri iniş olmak üzere, yolun üç şeritli hale gelmesi için faaliyetlerini hızlandırdı.

Yayla mevsimine kadar yapımı tamamlanması planlanan yolun modern ve güvenli hale gelmesi için gece vardiyası yapılırken, 13 kilometrelik yolun genişliği 15 metreye çıkarılıyor.

Kayalık bölgede ve orman içinde, zor şartlarda bir çalışma gerçekleştirildiğini söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Şu anda orman içinde en zor kayalık bölgede yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Buralarda genişlik artırılacak ve virajlar daha güvenli hale getirilecek. İnşallah yayla sezonu öncesinde tamamlamanın gayreti içindeyiz. Kızıldağ Yayla yolu hem süre olarak kısalacak hem de sert virajlar giderilerek, Karayolları standardında, daha güvenli ulaşım güzergahı haline gelecek" dedi.

 
Büyükşehir, ilçelere hizmetin dozunu artırdı Genişliği 15 kilometreye, şerit sayısı da 3'e çıkarılan yolun yayla mevsimine yetiştirilmesi için gece gündüz çalışılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı-Kızıldağ yolunda genişletme, virajların güvenli hale gelmesi ve ikisi çıkış, biri iniş olmak üzere, yolun üç şeritli hale gelmesi için faaliyetlerini hızlandırdı. Yayla mevsimine kadar yapımı tamamlanması planlanan yolun modern ve güvenli hale gelmesi için gece vardiyası yapılırken, 13 kilometrelik yolun genişliği 15 metreye çıkarılıyor. Kayalık bölgede ve orman içinde, zor şartlarda bir çalışma gerçekleştirildiğini söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şu anda orman içinde en zor kayalık bölgede yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Buralarda genişlik artırılacak ve virajlar daha güvenli hale getirilecek. İnşallah yayla sezonu öncesinde tamamlamanın gayreti içindeyiz. Kızıldağ Yayla yolu hem süre olarak kısalacak hem de sert virajlar giderilerek, Karayolları standardında, daha güvenli ulaşım güzergahı haline gelecek" dedi.

“HALKIN PARASINI HALK İÇİN KULLANARAK, VAR OLANI AKILCI YÖNETEREK HİZMETİN KALİTESİNİ YÜKSELTİYORUZ “

  Karaisalı'da bu yıl asfalt kaplanacak yol mesafesinin 200 km olacağını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, "Karaisalı'daki yolların tamanını Karayolları standardında kaliteli yol haline getireceğiz. 2014'te 600 km yol yaptık Adana'da ve bu yıl 1100 kilometre yol yapacağız. Cumhuriyet dönemi boyunca, 1 defada Adana'da yapılacak en büyük hizmet bu. Geçen yıl, henüz göreve başlamamızın üzerinden 5-6 ay geçmişti ki; Kızıldağ-Pozantı yolunu açtık. Bu yıl da Karaisalı'dan Kızıldağ Yaylası'na giden, iki aracın yan yana sığmadığı yolu, 3 şerit, 15 metre genişliğine getiriyoruz ve yayla sezonuna yetiştireceğiz. Bunlar sadece parayla değil, inanç ve heyecanla yapılıyor. Belediyemizin makinearaç teçhizatı, çalışanlarımızın fedakarlıkları, gece vardiyasıyla koşturmaları sonucu bu yol genişletilerek hizmete açılacak. Çalışan ekibin başında da Karaisalı Belediyesi Yol Müdürlüğü yöneticileri var. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu ilk yıllarda, çok zor şartlarda yüzde 32'lik büyüme hızının yakalandığı zamanlar olmuştur. Biz de belediyemizin, yani halkımızın olanaklarını kullanarak çok büyük işler yapılacağını göstereceğiz inşallah. Bizim kullandığımız imkanlar halkın imkanları. Çok büyük bütçelerle değil, mütevazı bütçelerle yapacağız. Mütavazı dediğimiz bütçeyi de, bir büyükşehir, metropol şehir bütçesine yükselteceğiz. Kimseden kaynak, destek beklentimiz yok. Varolanı akılcı bir şekilde kullanacağız" diye konuştu. Karaisalı-Kızıldağ yol yapım çalışmalarında 2 kamyon, 7 eskavatör, 1 grayder, 1 stablize silindiri, 1 loder, 1 rog kullanılıyor. 20 personel, gece vardiyası da yaparak yolun yayla dönemine yetiştirilmesi için çalışıyor."-.

 



879 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398