Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam547
Toplam Ziyaret1685302

Karaisalı’da geleneksel olarak her yıl yapılan Kuvayı Milliye Şenliklerine, emekli hakim Mehmet Turgut Okyay olmak üzere kalabalık bir Vatan Partili grubuyla katıldı

7 Haziran’da yapılacak Milletvekili seçimi çalışmalarına hızlı başlayan Vatan Partisi Adana’da yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Karaisalı’da geleneksel olarak her yıl yapılan Kuvayı Milliye Şenliklerine, Vatan Partisi Milletvekili adayları, başta emekli hakim Mehmet Turgut Okyay olmak üzere kalabalık bir partili grubuyla katıldı. Şenliğe gelenlere partinin tanıtım broşürlerini de dağıtan Vatan Partili adaylar kurulmuş bulunan Yörük çadırlarını ziyaret edip yurttaşlarla tanıştılar ve kısa sohbetler yaptılar. Apo’yu yargılayan hakim olması nedeniyle Vatan Partisi 1. sıra adayı Okyay’a ilgi ve sevgi olağanüstü oldu. Çadırlarda ikram edilen sıkma ve ayranı kabul eden adaylar , 7 Haziran için oy desteği istediler. Bir süre şenlik programınıda izleyen Vatan Partisi adayları daha sonra Karaisalılarla vedalaşarak Salbaş Mahallesine geçtiler. Salbaş’ta esnafları ve kahveleri ziyaret eden Vatan Partisi adayları yoğun ilgi ve sevgiden dolayı geziden mutlu döndüler.



805 kez okundu

Yorumlar

...     15/04/2015 18:21

İlçede AKP bir-kaç gencin aktifliği dışında sıfır.Sadettin ASLAN'ın ilçeyi yönettiği yönetse Bahçeli %50 elli alırdı.Vatan Partisi muhafazakarlık yönü de olsa çok oy alır.Din düşmanı olması negatif yönü.
Misafir - Estara BİM

davut     14/04/2015 18:31

doğrucu davut şenliklerde siyaset yoktu bir tane bile siyasi parti bayrağı yoktu eğerki sözlü katılmışsa seyfettin yılmaz katılmışsa haklı olarak icraatlarını anlatacak keşke akplilerde katılsaydı onlarda siyasetini ermeydanında yapsalardı kaçacaklarını birde ünalın sesi ancak orman işçisine çıkar başkasına ses vermek cesaret ister :)
Misafir - murtcu

     14/04/2015 11:53

Kardeşim Ünal IŞIK neden katılsın ki.Sağolsun MHP liler Kuvayi Milliye Şenliklerini siyaset arenasına çevirmişler.Şayet Ünal IŞIK katılmış olsaydı Sözlünün siyaset ve reklam kokan o komuşmasına tavır koyar ve orda Gür sesi ile burası siyaset meydanı ve alanı değil git siyaseti belediyede yada çay bahçesinde yap diye haklı yere posta koyardı.
Misafir - bana doğrucu davut derler

     14/04/2015 08:58

kuvayi milliye şenliklerine vatan partyisi bile katılıyor ama ünal ışık ve akpsi katılmıyor hayret bir şey yazık yazık
Misafir - murtcu

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231